Haberler

Müdür Araba'dan Başkan Gün'e Ziyaret

Güncelleme:

KYK İl Müdür Vekili, eski Bozkır KYK Müdürü İsa Araba, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün'ü makamında ziyaret etti.

KYK İl Müdür Vekili İsa Araba'ya çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Gün, Bozkır'ın 4 sene içerisinde çehresini değiştirdiklerini vurguladı.

Ziyaretin akabinde Bozkır KYK Kız Öğrenci Yurdunda KYK çalışanlarının kadroya geçmesinin anısına düzenlenen yemekte çalışanlarla bir araya gelen Başkan Gün ve Müdür Araba, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

KYK Bünyesinde kadroya geçen tüm çalışanları tek tek tebrik eden Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, "Kadroya geçen tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çalışanlarımızın bu mutlu gününde bir arada olmaktan, onların sevincini paylaşmaktan büyük mutluluk duydum. Tekrardan hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Bozkır'ın çehresini 4 yılda değiştirdiklerinin altını çizen ve bu çalışmalarda üstün gayret ve başarı gösteren herkese de teşekkür eden Başkan Gün, Bozkır Belediyesi bünyesinde toplamda 71 kişinin kadro sevinci yaşadığını açıkladı. Başkan Gün, "tüm çalışmalarımızda üstün gayret ve başarı gösteren tüm personellerimize teşekkür ediyorum. Bu gayret ve başarılarını kadro ile taçlandırmış olduk. Toplamda 71 personelimiz kadro sevinci yaşadı, 2 personelimiz ise kararname gereği emekliliği geldiği için emekliye ayrıldı. İnşallah bundan sonraki süreçte daha azimli, daha verimli, daha coşkulu çalışacağız. Bozkır'ımızda kadro sevinci yaşayan tüm çalışanları tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Gün Güncel Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

'AK Parti'ye oy vermem' diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

"AK Parti'ye oy vermem" diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 7 Haziran Cuma TV8 Survivor HD izleme linki var mı? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 7 Haziran Cuma İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Salah Galatasaray'a mı gelecek mi? Muhammed Salah kaç yaşında, bonservisi ne kadar? Çekya Malta maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Çekya Malta maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gaddar final mi yapıyor? Gaddar sezon finali bugün mü? Kızılcık Şerbeti final mi yapıyor? Kızılcık Şerbeti sezon finali bugün mü? S Sport CANLI izle! 7 Haziran S Sport HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! S Sport 4K canlı maç izle Yalı Çapkını final mi yapıyor? Yalı Çapkını sezon finali bugün mü? Gaddar 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çekya Malta maçı CANLI izle! (HD) 7 Haziran Çekya Malta maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Kızılcık Şerbeti 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Ersun Yanal Amedspor teknik direktörü mü oldu? Fenerbahçe'yi şampiyon yapmıştı Arka Sokaklar 679. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title