Haberler

Muammer Güler: Başbakan'a Gücü Yeten Adam Size Toprağı Kazıtır

17 Aralık'ta yapılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda oğlu Barış Güler tutuklanıp serbest bırakılan ve İçişleri Bakanlığı'ndan istifa eden AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler, seçim bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor.

17 Aralık'ta yapılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda oğlu Barış Güler tutuklanıp serbest bırakılan ve İçişleri Bakanlığı'ndan istifa eden AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler, seçim bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. Kızıltepe İlçesi'nin köylerini ziyaret eden Güler, bir belediyenin ne kadar güçlü olursa olsun, arkasında hükümet olmazsa hizmetlerin eksik kalacağını belirterek, şöyle dedi:

"30 Mart'ın başka bir manası var. Sadece belediye başkanlarını seçmeyeceğiz. 30 Mart'a Ak Parti Genel Başkanı, Başbakanımız sayın Recep Tayip Erdoğan'ın ayağına çelme takmak isteyenlerinde bu seçimde cevap vereceğiz ve ayağına çelmeyi Allah'ın izni ile ve sizin desteğinizle taktırmayacağız. Şimdi ortada oynanmak isteyen bir oyun var. 17 Aralık'tan bu yana bir mizansen oynanıyor. Şimdi hemen parantez açıyorum, kendim ile ilgili bölümün hesabını veririm. Ondan endişeniz olmasın. Hesabını vermezsem de karşınıza gelmem. Ama bu dönemde hükümette yön vermek için iç desteklerle dış desteklerle hükümetin verdiği yetki ile hükümetin emrindeki adamlarla hükümetin sağladığı imkanlarla başka bir yöne götürülmek isteniyor. Bunun farkındamısınız ve bu seçimde Recep Tayyip Erdoğan'ın ayağına dediğim gibi çelme takılmak isteniyor. 30 Mart seçimleri böyle bir çelme takılmasına izin verip vermeyeceğimizi göstereceğimiz bir seçim olacaktır. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ayağına çelme takmayı başarırlarsa sizi sürüm sürüm süründürürler. Başbakana gücü yeten adam size toprağı kazıtır. Başınızda boza pişirtir,onun için dışardan destekler içerden destekli hareketlere fırsat vermeyelim."

"PARTİ KUR" Vatandaşlardan oynanmak istenen oyunların farkında olmasını isteyen Güler, "Büyük fotoğrafı görün yapmak istenen şantajdır, dublajdır, montajdır, kasettir. Bunlarla bu iş olmaz, eğer gücün yetiyorsa kendine güveniyorsan çık parti kur. Ak Parti'nin karşısına öyle çık. Ak Parti'ye verme de kime verirsen ver. Böyle bir fikir olur mu? ya o zaman çık de filan partiye ver, Müslümanlıkta böyle bir şey var mı? Bilin ki. eğer Recep Tayip Erdoğan'ın bu millete yaptığı hizmetin hıyanetini yapıyorsa, mutlaka başkalarına hizmet ediyor demektir. Türkiye'nin son 12 yılda Allah rızası için geldiği noktayı bir düşünün. Bir vicdanınıza sorun. Sizinde bir ferasetiniz var, sizin de bir basiretiniz var. Görün ve kimin ne yapmak istediğini o zaman fark edersiniz. Ben bu dönem Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında durmanın bir vebal olduğunu düşünüyorum. Bu vebal yalnız bizim değil sizin de omuzunuzdadır" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İçişleri Bakanlığı Barış Güler Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title