Haberler

Motosikletle Çarpışan Sürücü Şoka Girdi

Güncelleme:

Sakarya'nın Akyazı ilesinde, kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın sürücü iki küçük öğrencinin bulunduğu motosiklete çarptıktan sonra şoka girdi.

Akyazı ilçesinde motosikletle okullarına giden biri 14 diğeri 15 yaşındaki iki küçük öğrencinin bulunduğu motosiklete çarparak yaralanmalarına neden olan Filiz Ç. adlı sürücü kaza yerinde gözyaşlarına boğuldu. Genç kadını çevredeki vatandaşlar güçzlükle sakinleştirmeye çalıştı.

METRELERCE SÜRÜKLENDİLER

Kaza bu sabah saat 09.30 sıralarında Akyazı Fatih Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi mevkiinde saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Motosikletle okula gitmekte olan 14 yaşındaki Abdülkerim Akyol, ara sokaktan çıkan Filiz Çetin yönetimindeki 54 HV 821 plakalı otomobile çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Abdulkerim Akyol ve arkasında bulunan okul arkadaşı 15 yaşındaki Bilal Sarı çarpmanın şiddetiyle motosikletle metrelerce sürüklenerek yolun kenarındaki yeşillik alan savruldu.

KAZA YAPAN GENÇ KADIN ŞOKA GİRDİ

Motosiklete çarpışan otomobil ise yol kenarında bulunan bir dükkana çarparak durabildi.Kazada otomobil sürücüsü Filiz Çetin, şans eseri olayı yara almadan atlatırken, kaza sonrasında şoka girdi. Gözyaşlarına boğulan genç kadını çevrede bulunan kadınlar sakinleştirmeye çalışırken yaralı iki öğrenci ise olay yerine gelen 112 sağlık ekibi tarafından ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırıldı.



Yaralıları görünce şoka giren otomobil sürücüsü Filiz Çetin de daha sonra yakınları tarafından tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akyazı Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

Bakmadan Geçme

Limon FC elendi mi? Limon FC turnuvaya veda etti mi? Ankara okullar tatil mi 7 Haziran? Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

500

Yorumlar (17)

gariban:

basindaki sarsafdan onunu gorememistir birde gunes gozlugu varsa ulkede moda oldu butur sarsaf takmak

18
44
yanıtYanıtla
Nerdeyiz:

Demekki Allah bir yerden belayı başına musallat ediyor insanın başınızdaki türbanınızla Süslümanlık yaşamaya başlayınca kocalarınız da mücahitlik ten müteaahitliğe geçiş yapınca altlarınızda arabalardan geçilmemeye başlanıldı. Son model kocasında karıssında cocuğunda 1 er adet arabalarla piyasada poz vermekle olmuyor Allah bir yerden belayı başına doluyor insanın. Gösterişli türbanınızla ben burdayım havasına girip gösteriş meraklılığına girmek ben türbanlıda olsam yaşarım her şeyi demek sonunda neymiş aslınıza dönün demektir.

12
42
yanıtYanıtla
özcan antalya:

yola çıkarken yoldaki motoru görmeme nedeni türbanın iki taraftan görüşü kısıtlamasıdır

8
41
yanıtYanıtla
antiakapekaka:

İSLAMDA KADININ YERİ EVİDİR. BAŞINDA TÜRBAN DAHİ OLSADA DIŞARIYA YANINDA YETİŞKİN OLAN ERKEK KARDEŞİ KOCASI VEYA BABASI OLMADAN ÇIKAMAZ. HELE Kİ ARABA KULLANMASI HAYAL DAHİ EDİLEMEZ. KADIN EVİNİN SÜSÜDÜR, SOKAKLARIN DEĞİL. SÖZÜM ONA GÖSTERMELİK MÜSLÜMAN KADINLARIMIZ İSE MÜSLÜMANLIĞINI NEREDEYSE PAZARLAMA NOKTASINA DAHİ GELMİŞLERDİR.

6
23
yanıtYanıtla
tmy:

Benim başörtülü bacımı yine mağdur etmişler. Üstü çıplak deri pantolonlu motosiklet çetesi aracının hakimiyetini kaybettirdi bacıma. Yazık ya. Mağdur oldu. Hemen hastaneye yetiştirin bence de .

14
12
yanıtYanıtla
zır acemi:

bilmiyorsan niye kullanıyorsun birde türban takıyo sağı solu göremez zaten

6
17
yanıtYanıtla
DUMRUL:

BAYAN ŞÖFÖR NORMAL

10
9
yanıtYanıtla
belçikalı:

kaza türban yüzündenmi olmuşşş yazıklar olsun tr de her gün yüzlerce kaza oluyo ama hep alkol yüzünden

10
4
yanıtYanıtla
MematiMobil-IOS:

Utanmadan şu kazayı başörtüsüne bağlıyorsunuz yazık size

8
1
yanıtYanıtla
HaydarMobil-IOS:

ya böyle salak yorumlar yapıpta insanı güldürmeyin yok efendim kaza türban yüzünden olmuş, neden diye sorarsan, çünki türban her iki taraftan görüş açısını kısıtlıyormuş... ya bu kazayı türbana bağlayanlar ne kadar görgüsüz, akılı çalışmayan birileri ya Bilip bilmeden konuşmayın belkı adamın büyük problemi var araba kullandığı zaman dalgın olmuştur yani sonuçta insanız hepimizin başına böyle bi şey gele bilir....

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title