Haberler

Model Uçak Yarışları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yarışmadan detay görüntüler THK Havacılık ve Eğitim Müdürü Bekir Akyüz'ün röportajı Sanatçı Fuat Güner'in röportajı - THK tarafından organize edilen "F3A Radyo Kontrollü Model Uçak Akrobasi Türkiye Şampiyonası", Türkkuşu İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi Türk Hava Kurumunca (THK) düzenlenen "F3A Radyo Kontrollü Model Uçak Akrobasi Türkiye Şampiyonası", Eskişehir'in İnönü ilçesinde yapıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yarışmadan detay görüntüler

THK Havacılık ve Eğitim Müdürü Bekir Akyüz'ün röportajı

Sanatçı Fuat Güner'in röportajı - THK tarafından organize edilen "F3A Radyo Kontrollü Model Uçak Akrobasi Türkiye Şampiyonası", Türkkuşu İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi

Türk Hava Kurumunca (THK) düzenlenen "F3A Radyo Kontrollü Model Uçak Akrobasi Türkiye Şampiyonası", Eskişehir'in İnönü ilçesinde yapıldı.

THK Türkkuşu İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nde, havacılığı sevdirme ve yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen şampiyona, model uçakların kıyasıya yarışına sahne oldu.

Etkinlikte birinciliği Serdar Salta, ikinciliği Ahmet Eryıldırım, üçüncülüğü ise Tamer Abaşlıoğlu elde etti.

THK Havacılık ve Eğitim Müdürü Bekir Akyüz, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyonada ilk 3'e giren katılımcıların ağustos ayında Almanya'da gerçekleştirilecek Avrupa şampiyonasında Türkiye'yi temsil edeceğini bildirdi.

Akyüz, etkinliğe model uçak sahibi 12 sporcunun katıldığını belirterek, "F3A radyo kontrollü model uçak akrobasi spor dalında sporcular, uzun süren çalışmaların ardından yetişiyor." dedi.

Sanatçı Fuat Güner ise bu yarışlara yıllardır katıldığını anlattı.

Yarışlarda en ufak bir hatada puan kaybedildiğini dile getiren Güner, şunları kaydetti:

"Ne kadar çok uçuyorsanız, o kadar iyi uçuyorsunuz. 300 kere uçanla 10 kere uçan bir olmuyor. Konserler nedeniyle pek hazırlanamadım. Gönlümden bu sevgiyi atamıyorum. Çok zevkli bir spor dalı. Derece kazanmak, hiçbir zaman benim için önemli olmadı. Zaten öyle bir amacım da olmadı. Sadece gelip bu hareketleri yapıyor olmak insana bir mutluluk veriyor. O yüzden insanlar, model uçak sporuna gönül vermeli. Yaklaşık 20 yıldır bu sporu yapıyorum ancak akrobasi olarak 5 yıldır uğraşıyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Fuat Güner Eskişehir Türkiye Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title