Haberler

Moda İkonu Eda Taşpınar Son Paylaşımı ile Takipçilerini Heyecanlandırdı

Güncelleme:

Yunanistan'da tatiline devam eden Eda Taşpınar son paylaşımı ile takipçilerini heyecanlandırdı. Fit vücudu ve bronz teni ile büyük beğeni toplayan Taşpınar, sosyal medyada yine adından söz ettirdi.

Kendi adını taşıyan markası ile moda ikonu olan Eda Taşpınar, Yunanistan adalarından attığı fotoğraf ile takipçilerini mest etti.

SANİYELER İÇİNDE BEĞENİ VE YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Hayatı boyunca kendini modaya adayarak bu alanda büyük başarılara imza atan sosyetik güzel Eda Taşpınar, sosyal medyayı sık kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Şu sıralar Yunan adalarında tatil yapan sosyetik güzel fit vücudu ve bronz teni ile adından yine söz ettirdi.

Moda İkonu Eda Taşpınar Son Paylaşımı ile Takipçilerini Heyecanlardırdı

PAYLAŞTIĞI KARELER HEMCİNSLERİNİ KISKANDIRDI

Gönderilerinin altına ''Haksızlık bu ya, nasıl bir güzellik bu!'' gibi yorumlar alan güzel modacı fotoğraf paylaşmaya devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Eda Taşpınar Yunanistan Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (44)

kumarbaz umut:

ya bu hanım ne iş yapar necidir her yaz aylarında karşımıza çıkıyor vatana millete kime faydası var ?

26
3
yanıtYanıtla
nano:

3 çocuk projesinin parçası olabilir.

yanıt0
yanıt0
Gezelim görelim:

Yöremizde bazı ürünleri güneşte kurutarak kışa hazırlanırız.Domates kurusu, üzüm kurusu, kayısı kurusu gibi ürünler kışlık ihtiyaçlarımızı karşılar. Bizim yöremizde birçok ürünün kurutması yapılır ama kız kurusunu ilk defa gördüm. Canlı canlı kurutmuşlar herhal...

19
0
yanıtYanıtla
gülem mi:

gülem mi hı gülem mi hocam. gülmketen karnım ağrıdı lavabo nerede acaba

yanıt1
yanıt6
gezelim görelim(gülem mi''ye):

kendi içine doğru kus lavabo aramana gerek yok

yanıt1
yanıt0
wretyu:

çok çirkin yaaa bu ne böyle kadın mı olur. hiç zarif değil. asine çok itici

14
1
yanıtYanıtla
YİNE Mİ BÜŞRA:

Ortodoks Hristiyanların dini objelerinden olan ''ikon'', bizde geldi modamıza yapıştı kaldı. İnternet sayesinde en azından hangi ülkelerin kadın ve erkeklerinin görünüş olarak güzel-yakışıklı olduğu konusunda bir fikir sahibi olmuş bulunmamıza rağmen, Türk playboyların zerre kadar ilgisini çekmeyen iki ''ikon(!)''umuz var. İvana ve Eda. Öğğ dedik artık.

7
2
yanıtYanıtla
yine mi adana diyen adam:

sus kezbanlik yapma

yanıt1
yanıt2
Yeliz:

Kocasızlık çok zor bee.artık canıma tak etti:(((((

4
5
yanıtYanıtla
Melis:

AYNISINDAN BENDE İSTERİM YELİZ.

yanıt3
yanıt3
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title