Haberler

Hakan Fidan, Ankara Saldırısıyla İlgili İstihbarat Komisyonu'na Bilgi Verecek

Güncelleme:

Bilgi talep eden CHP'li üyelerin teklifini kabul eden MİT Müsteşarı ve Emniyet Genel Müdürü, Ankara saldırısıyla ilgili Meclis Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu'na bilgi verecek.

MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, bütçe görüşmeleri sonrasında Meclis Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu'na bilgi verecek.

CHP'Lİ ÜYELERİ TALEP ETTİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu'nun CHP'li üyeleri, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz'in Ankara'daki patlamayla ilgili komisyona gelerek bilgi vermelerini talep etti.

TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu CHP Grup Sözcüsü Engin Özkoç'un konuyla ilgili açıklaması şöyle: "TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu'nun CHP'li üyeleri olarak, 17 Şubat 2016 tarihinde Devlet Mahallesi'nde askeri servis araçlarına yönelik gerçekleştirilen bombalı saldırıyla ilgili, MİT Müsteşarı Sayın Hakan Fidan ve Emniyet Genel Müdürü Sayın Celalettin Lekesiz'in 1 Mart 2016 tarihinde komisyona bilgi vermesini talep etmiştik. Komisyon Başkanlığı, talebimize bugün yanıt verdi ve komisyonun, bütçe görüşmeleri nedeniyle toplanamadığını, bütçe görüşmelerinin ardından sözkonusu bürokratların katılımıyla bir toplantı yapılacağını bildirdi."

"SORUMLUYU ÖĞRENECEĞİZ" DEMİŞLERDİ

Basın toplantısı yapan CHP'li milletvekilleri "Sorumluluk; istihbaratta mıdır yoksa istihbaratın uyarısını dikkate almayan güvenlik güçlerinde mi, öğreneceğiz" demişti.

SALDIRIDA 29 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Ankara'da 17 Şubat'ta bomba yüklü araçla gerçekleşen saldırıda 29 kişi hayatını kaybetti. 60 kişi yaralandı. Saldırıyı Kürdistan Özgürlük Şahinleri (TAK) üstlenmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Celalettin Lekesiz Hakan Fidan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (78)

Uzman DrMobil-IOS:

Amaaaaan bunlarla mı uğraşacaksın fidan bey!!!

8
17
yanıtYanıtla
yaylan:

Kimle ugrasacakti sayin AKkoyun? Senin gibi herseye evet diyen biat edenlerle degil herhalde;-)))

yanıt14
yanıt5
MOLOZ:

yığını

yanıt1
yanıt0
morgunMobil-ANDROID:

Türkiye'nin birinci düşmanı dinsiz chp

4
18
yanıtYanıtla
mardinliMobil-ANDROID:

ALLAH ım bu güzel vatanımızı öncelikle chp den sonrada dışardaki hainlerden koru

9
9
yanıtYanıtla
yesilMobil-ANDROID:

terörist chp ye bilgi ver hdp den dinle

9
9
yanıtYanıtla
FERİT:

ULAN GERİ ZEKALI CHP BU ÜLKENİN KURUCUSU CHP KENDİ KURDUĞU ÜLKEYE ZARAR VERMEZ. FAKAT SENİN OY VERDİĞİN ÜLKEYİ SATAR.

yanıt4
yanıt0
Lut tom:

Vatan hayini akp li koyun

yanıt4
yanıt0
Battalgazi:

Bence mıt yanlış yapıyor chp ye guvenilmez

6
12
yanıtYanıtla
ertan:

allah belanızı versin senin gibi zihnyetler yüzünden ülkede kan akıyor.

yanıt7
yanıt1
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title