Haberler

Minikler Velileri Coşturdular

Güncelleme:

Bu yıl altıncı dönem mezunlarını veren Özel Masal Vadisi Anaokulunda yılsonu gösterileri şölene dönüştü.

Muhteşem Gece

Özel Masal Vadisi Anaokuluna Yakışır Gece

Masal Gibi Bir Gece Yaşattılar

Masal Vadisi'nin Minikleri Süper

Öğrencilerin yaptığı gösteriler izleyenleri büyüledi.

Şehitkâmil Kongre Merkezinde yapılan etkinliğe Şahinbey Kaymakamı Turan Uğur, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda hoş geldin konuşmasını yapan özel Masal Vadisi Anaokulu kurucusu Mukrime POLAT " Altıncı Mezunlarını verdikleri bu günlerde emeği geçen herkese teşekkür etti. Okul olarak insan yetiştirmenin önemli olduğunu vurguladı.

Programdaki konuşmasından İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem SERİN " Okul öncesi eğitimin dünya ve ülkemizde okul öncesi eğitimin önemli olduğuna değindi. Gaziantep için özel okullarının önemini vurguladı.

Şahinbey Kaymakamı Turan Uğur ise konuşmasından vatanını, milletini ülkesini, bayrağını seven nesillerin yetiştirilmesinin önemli olduğunu söyledi. Ülkemizde barış içerisinde yaşamanın yolunun birbirimizi sevmekten geçtiğinin altını çizdi. Bin kişilik bir seyirci kitlesini karşısında bulan Turan Uğur, Gaziantep kendi okulunu kendin yap kampanyasına destek olunması için programa katılanlardan kampanyaya cep telefonu ile mesaj gönderttirdi.

Programda öğrenciler boylarından büyük işlere ima attılar. Antep, Adıyaman, Zeybek, Silifke gibi yöresel oyunlarla seyircileri coşturdu. Okulun jimnastik kulübü öğrencileri, birbirinden güzel hareketlerle seyircileri büyülediler. Üsküdar oyunu ile geçmişe giden seyirciler, Anadolu ateşi ile göz kamaştırdılar. İstanbul fethinin canlandırıldığı miniklerin oyunu mehter marşı gösterisi ile sonuçlandı. Program öğrencilerin keplerini fırlatmaları ve başarı belgeleri almaları ile sona erdi.

Programda Özel Masal Vadisi Anaokulu'nu yeni binasının yapımında emeği geçen ve geçen yıl hayatını kaybeden Bahaeddin Nakıboğlu adına eşi Emine Nakıpoğlu'na Vefa plaketi verildi. Yine Bina yapımında katkılarından dolayı, Osman Nakıboğlu, Mazıcıoğlu inşaata hediyeleri verildi.

Programda okuldaki öğrenci ve aileler arasından atık materyallerden proje yapma yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem Serin Şahinbey Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hava yağmurlu mu? 2-5 Mayıs hava yağmurlu mu? Bu hafta yağmur yağacak mı? FED FAİZ KARARI 2024 | Mayıs FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne oldu? 2 Mayıs hangi burç? 2 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Mayıs tarihi hangi burç olur? BU AKŞAM HANGİ DİZİLER VAR? 2 Mayıs TV yayın akışı! Bugün hangi diziler yayınlanıyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 2 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Survivor Yasin elendi mi? Dün akşam Survivor'a kim veda etti? Survivor eleme adayları kim oldu? 2 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Mayıs Survivor elenen isim! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Resmi Gazete bugün (2 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title