Haberler

Minikler Oyuncaklarını Paylaştı

Manisa'nın Salihli Bilim ve Sanat merkezi Liderlik Atölyesi öğrencileri, Kula Rafet Üçelli İlkokulu'nu ziyaret ederek, 'Bir Oyuncağım Olsun' projesi kapsamında yaşıtlarına evlerinden getirdikleri oyuncakları hediye etti.

Manisa'nın Salihli Bilim ve Sanat merkezi Liderlik Atölyesi öğrencileri, Kula Rafet Üçelli İlkokulu'nu ziyaret ederek, 'Bir Oyuncağım Olsun' projesi kapsamında yaşıtlarına evlerinden getirdikleri oyuncakları hediye etti.

Salihli Bilim ve Sanat Merkezi Liderlik Atölyesi öğrencilerinin 'Bir Oyuncağım Olsun' adıyla gerçekleştirdiği proje dikkat çekti. Minikler, Kula Rafet Üçelli İlkokulu'nu ziyaret ederek yaşıtlarına evlerinden getirdikleri oyuncakları hediye etti. Hediyeleri alan küçüklerin ise mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Projenin mimarı olan Liderlik Atölyesi öğrencileri Yağmur Suna ve Ela Janset Erikçi ise projeyi başlatmaktan mutlu olduklarını belirtti. Ela Janset Erikçi, Önce öğretmenimize, 'Öğretmenim çocukları biraz mutlu etmek için oyuncaksız çocuklara oyuncak dağıtalım mı' diye soru sorduk. Bu sayede kampanyamız başlamış oldu. Daha sonra okulumuzdaki öğrencilere, ailelerimize projemizi anlattık. Herkes oyuncak getirdi. Bizler bu oyuncakları maddi durumu yetersiz çocuklara dağıttık dedi.

Yağmur Suna ise Bu kampanyada oyuncaksız çocuklara oyuncak vererek onları motive etmeye çalışıyoruz. Onlar mutlu olduğu zaman biz de mutlu oluyoruz. Biz bu kampanyaya Rafet Üçelli İlkokulu'ndan başladık. Buradaki çocuklara oyuncakları dağıttık. Projemiz sürecek diye konuştu.

Liderlik Atölyesi Sosyal Bilimler Öğretmeni Murat Ülkü ise En büyük amacımız çocukların yüzünde gülümseme oluşturmak dedi.

Rafet Üçelli İlkokulu Müdürü Celal Harmandalı, Bu çocukların büyük hayaller peşinde koşmasına motivasyon sağlayacaktır diye konuştu. Rafet Üçelli İlkokulu öğrencisi İbrahim Yılmaz da oyuncakları getiren arkadaşlarına teşekkür etti.

Liderlik Atölyesi öğrencilerinin getirdikleri oyuncakların dağıtımı yapıldıktan sonra bütün öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Salihli Janset Kula Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title