Haberler

Genç Kızın Hareket Eden Minibüsün Arkasına Yük Gibi Bağlanması Tepki Çekti

Güncelleme:

Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Yaylakent beldesi yakınlarında, seyir halindeki minibüsün arkasında bağlı genç kızı görenler, cep telefonlarının kameralarıyla görüntüsünü çekti.

Çankırı'da genç kızın, İstanbul plakalı bir aracın arkasına bağlanarak tehlikeli bir biçimde seyahat ettiği görüntülendi. İnsan hayatının hiçe sayıldığı bu anlar ise sosyal medyada büyük tepkiyle karşılandı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Yaylakent beldesi yakınlarındaki yolda, seyir halindeki 34 RA 4649 plakalı minibüsün arkasına bağlı genç kızı görenler, büyük şaşkınlık yaşadı. Siyah kalın iplerle aracın arkasına bağlı olduğu görülen genç kızın bu haldeki seyahati, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüyü izleyenler ise minibüs sürücüsüne tepki gösterdi. Görüntülerde, zaman zaman başını hareket ettiren genç kızın, minibüsün arkasına bağlı olarak uzun süre seyahat ettiği görülüyor. Sürücünün ve genç kızın kimliği ile nereye seyahat ettiği bilinmiyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Yaylakent Çankırı 3.Sayfa Güncel Haberler

Küçükçekmece'de çöken 3 katlı binayla ilgili olay iddia: Bina sahibi apartmanı kentsel dönüşüme sokmak istemedi

Küçükçekmece'de çöken 3 katlı binayla ilgili olay iddia: Bina sahibi apartmanı kentsel dönüşüme sokmak istemedi

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Küçükçekmece'de bina çöktü! 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralı çıkarıldı

Küçükçekmece'de bina çöktü! 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralı çıkarıldı

Alman polisi Mehmet'i arıyor! Eşini başından vurup gittiği berber dükkanında katliam yaptı

Alman polisi Mehmet'i arıyor! Eşini başından vurup gittiği berber dükkanında katliam yaptı

500

Yorumlar (274)

önce vatan:

Afganistanda da bu şekilde taşıyorlar kadınları , neden şaşırıyorsunuz anlayamadım???İslam coğrafyasında kadının yeri genel de bu mevkiler oluyor. Atatürk''ün kıymetini bilmeyen Türk kadını bunu kendi tercih etti maalesef. .

29
23
yanıtYanıtla
KUŞ BEYİNLİ:

CAHİLİYE DEVRİNİN ADAMLARI ATATÜRKLE İSLAM LA NE ALAKA BU OLAY SİZİN GİBİLER BU ÜLKENİN FELAKETİ İŞTE !

yanıt4
yanıt1
KADIN:

boş yapma lan gerizekalı, Atatürk müslüman değil miydi yani? yeni bir dini lider mi? ne konuşuyorsun salak salak, dinimizde nerde gördün kadına kötü muameleye ilişkin bir beyan bir uygulama? göremezsin çünkü bilmeden cahil cahil konuşuyorsun

yanıt1
yanıt4
BU VATAN İMANLA KAZANILDI:

islamiyeti iyi oku cahil cahil konuşma '' CENNET ANALARIN AYAĞI ALTINDADIR. '' başka söze gerek yok. Bu görüntünün islamı bilmeyen cahiler ile ilgisi var islamı bilen ve yaşayanlar ile uzaktan yakından ilgisi yok. İslam kadını MÜCEVHER gibi görürür; korur, kollar, saklar. senin bildiğin gibi umuma acık değil. Önce oku araştır. sonra konuş. bilmiyorsan SUS.

yanıt4
yanıt3
MAHMUT KARYOLA:

ANNEN EVDEMİİ ANNEN EVDEMİ ATATÜRK LE NE ALAKA ŞİMDİ ANLAYAMADIM MALLIKTA SON NUMARASIN

yanıt3
yanıt4
önce vatan:

Bana cevap vermek yerine sadece islam coğrafyasında kadının yerine bir bakın , arabistan gibi refah seviyesinin yüksek olduğu bir ülkede kadın otomobil kullanma hakkını yeni elde edebilmişken siz hala ne anlatmaya çalışıyorsunuz. Bir 1935-1970 arasında ki kadın portresine bakın birde 80 sonrası kadın portresine . herşey ortada günbegün ortaçağ karanlığına doğru yol alıyoruz. Bunu da bize islamiyet böyle emrediyor adı altında dikte ediyorlar. Hayırlı olsun yeni Türkiyeniz,

yanıt10
yanıt3
önce vatan:

Anlamamakta ısrar edenlere daha açık anlatayım; bir Atamızın bize sunduğu Türkiyede kadına bakın birde islam ülkelerinde kadının yerine bakın diyorum. anlamamak için çabalamayın . googleden görsele girin islam coğrafyalarında kadının hep bagajda resimlerini göreceksiniz. Sizin bahsettiğiniz islam nerde yaşanıyor söyleyin oraya bakalım , söyleyin lütfen??

yanıt8
yanıt4
DEDE KORKUT:

Atatürk ile İslamiyeti karşı karşıya getirmenin amacını anlamak mümkün değil. Evet ortadoğu coğrafyasında sadece kadına değil belirli zümrenin altındaki herkese böyle davranıyorlar. Ama batı dünyasıda farklı değil bir danimarka balina festivalini bak, AB''de 15 yaşını geçmiş her 3 kadından1''i karşı cinsten şiddet görüyor. Üstelik en ilginç tarafı danimarka, isveç gibi refah ve ekonominin en iyi olduğu kuzey ülkelerinde. Neymiş konu demekki ne İslammış nede AtatürkBilgi sahibi olmadan fikir sahibi ol

yanıt4
yanıt1
KESİN ÇİZGİ:

batı doğu arasında ''''öz'''' deki en büyük farkbatı akla biat ediyor. . . doğu kula

yanıt1
yanıt1
kesik çizgi:

Kesin çizgi batıda doğuda rotschild, rockefeller, hadsburg v. b. (doldurmayayım buraları iblislerin adıyla) gibi kullara biat ediyor. Ama kimi biliyor ediyor, kimide senin gibi bilmeden ediyor. Kısaca hepsinin ''ÖZ'' ü aynı

yanıt1
yanıt3
Tüm 274 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title