Haberler

Minibüste 80 Kilogram Eroin Ele Geçirildi

Kütahya'da, kent girişinde durdurulan bir minibüste, 80 kilogram eroin ele geçirildi.

Kütahya'da, kent girişinde durdurulan bir minibüste, 80 kilogram eroin ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, doğu illerinden İstanbul'a uyuşturucu sevkıyatı yapılacağı istihbaratı üzerine, Afyonkarahisar istikametinden gelen 07 LGN 67 plakalı minibüsü kent girişinde durdurdu.

Jandarmaya ait narkotik köpeğiyle yapılan arama sırasında, şüphe üzerine minibüs detaylı arama için emniyet bünyesindeki tamirhaneye çekildi.

Burada parçaları sökülen minibüsün tavan kısmı ve koltuk arkalarına zulalanmış 160 paket halinde 80 kilogram eroin bulundu. Eroin paketlerinin, mıknatıslar monte edilerek minibüsün tavanına tutunmasının sağlandığı tespit edildi.

Üzerindeki kimlik sahte çıkan minibüsün sürücü Mehmet Y. (44) gözaltına alındı. Minibüste bulunan sürücünün İran uyruklu eşi S.A.K, annesi N.Y. ve 8 yaşındaki oğlu A.T.Y. ise emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Mehmet Y'nin (44), emniyetteki ifadesinde, 50 bin lira karşılığında Van'dan minibüse yüklenen eroini İstanbul'a götürmek için kuryelik yaptığını itiraf ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

"Uyuşturucunun kökünü kazıyacağız"

İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, operasyonu gerçekleştiren narkotik ekiplerini tebrik etti.

Çevik, "Ekiplerimiz, Kütahya'da bugüne kadar görülmemiş en büyük uyuşturucu operasyonunu gerçekleştirdi. Uyuşturucuyla mücadelemiz aralıksız devam edecek. Emniyet teşkilatımız ülke genelinde zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Biz de Kütahya'da uyuşturucunun kökünü kazıyacağız inşallah." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Çevik İstanbul Kütahya Politika Güncel Haberler

Fenerbahçe başkanlık seçiminde oy sayımı başladı

Fenerbahçe başkanlık seçiminde oy sayımı başladı

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 10 Haziran Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 10 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 9 Haziran günün maçları nereden izlenir? Fenerbahçe başkanı kim oldu? Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Sandıklar açılıyor Fenerbahçe başkanlık seçimlerinde oy sayımı ne zaman başlayacak? Oylar saat kaçta sayılacak? Fenerbahçe oy verme işlemi saat kaçta bitiyor? Sandıklar saat kaçta açılacak? Merve Dizdar evleniyor mu? Merve Dizdar evlendi mi, kiminle evleniyor?
Elazığ Maden'deki evlerin yıkım kararı AK Partili vekille belediye başkanını karşı karşıya getirdi

Elazığ Maden'deki evlerin yıkım kararı AK Partili vekille belediye başkanını karşı karşıya getirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title