Haberler

Milli Servet Çürüyor

Çanakkale'de, çeşitli sebeplerle çekilen araçların park edildiği kamyon garajında yer kalmadı.

Çanakkale'de, çeşitli sebeplerle çekilen araçların park edildiği kamyon garajında yer kalmadı. Kamyon garajındaki 500 otomobil 300 motosiklet sahiplerini bekliyor.

Çanakkale kamyon garajı, neredeyse ağzına kadar araçla doldu. Evrak eksikliği ya da icra nedeniyle bağlanan araçlar, kamyon garajında sahipleri tarafından kaderlerine terk edildi. Kamyon garajında, 500 otomobil 300 motosiklet, hala sahibini bekliyor. 10-15 yıldır burada bekleyen araçlar olduğunu söyleyen Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, "Kamyon garajından dolayı çok sıkıntılıyız. Burada çok fazla araç var. Sigortasızlıktan, icradan yada başka nedenlerle çekilen araçlar, burada bırakılıyor. Kamyon garajının günlük park ücreti 5 TL. Ancak araç uzun süre burada kalınca, bu para da artıyor. 10 belki de 15 yıldır burada olan, borçları 4 - 5 bin lirayı bulan araçlar var. Bazılarının satış değeri bile otopark parasından düşük kalıyor.

Durum böyle olunca vatandaş aracını almıyor. Ancak biz, aracın bağlanma sebebi ortadan kalktıktan sonra, vatandaşımıza her türlü kolaylığı sağlamaya hazırız. Otopark ücretinde, elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Yeter ki, araçlarını almak istesinler" dedi.

Araç bağlatan avukatların, bir süre sonra bu aracın satışını yaptırarak, vatandaşı da borçtan kurtarabileceğini söyleyen Başkan Demir, "Artık garajda araç koymaya yer kalmadı. Biz bunları icrayla satabiliriz. Ama bugüne kadar hiç yapmadık. Ancak yakın bir zamanda bir avukatla anlaşıp, bu yola gidebiliriz" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ali Demir Çanakkale Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title