Haberler

MHP'liler, Şoförlere Kur'an ve Bayrak, Yolculara Lokum Verdi

Güncelleme:

Erzurum'da MHP Aşkale teşkilatı, Doğu ve Güneydoğu plakalı şehirlerarası sefer yapan otobüsleri durdurup şoförlerine Kur'an ve bayrak, yolcularına lokum verdi.

Erzurum'da MHP Aşkale teşkilatı, Erzincan kara yolunda Doğu ve Güney Doğu plakalı şehirlerarası sefer yapan otobüsleri durdurup, şoförlerine Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı verdi, yolcularına da kolonya ile lokum ikram etti.

OTOBÜSLERİN TAŞLANDIĞI YERE GİTTİLER

MHP İlçe Başkanı Kadir Kılıç, 15 üye ile bir süre önce otobüslerin taşlandığı yerde Doğu ve Batı'dan gelen otobüsleri durdurup içinde bulunanlara sağduyu çağrısında bulundu.

"ALLAH'A EMANET OLUN"

Başkan Kılıç, otobüste yaptığı konuşmada, "Son günlerde ülkemizde ve Aşkale'de yaşanan olaylarda 1000 yıllık kardeşliği bozmaya çalışanlara inat sizleri yolda durdurarak kıymetli zamanınızı aldık kusura bakmayın, hakkınızı helal edin. Böyle bir kardeşlik mesajı verme adına kaptanımıza da Türkiye'mizin şanlı bayrağını ve Kur'an-ı Kerim'i hediye ediyoruz. Hepinize saygılar sunuyorum ve hayırlı yolculuklar diliyorum. Allah'a emanet olun." diye konuştu.

ŞOFÖRLER ÖPÜP BAŞLARINA KOYDU

Verilen Kur'an ve bayrağı öpüp başına koyan otobüs şoförleri MHP'lilere teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadir Kılıç Erzincan Erzurum Aşkale Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500

Yorumlar (74)

DOST:

TÜRKİYEYE HUZUR MHP İLE GELECEK ÇÜNKÜ TÜRKİYEYİ MHPLİLER SEVER

32
36
yanıtYanıtla
DOST NE İÇTİN SEN ):

KÜRTLERİN EVLERİNİ ATEŞE VERİP SONRA LOKUM DAĞITARAK MI HUZUR VERECEKSİNİZ:))

yanıt3
yanıt2
Diyarbakırlı:

Mhp li deyilim, Ancak takdirle karşılıyorum, çok guzel hareketler bunlar tam bir TURK insanına yakışacak hareket. boyle guzel tavırların her kesimden gelmesini bekliyorum.

41
18
yanıtYanıtla
Elvan:

Helal olsun helal olsun çok anlamlı güzel bir davranış kardeşlerimize teşekkür ediyorum biz kardeşiz kardeşşşşşşşş kalleşlere inat vatan hainlerine inat aramıza fitne sokmaya çalışan gavur ülkelere inat

50
4
yanıtYanıtla
CHPLİ ATATÜRKCÜ:

Helal olsun Mhpye harbiden içimizdeki provakasyonculara izin vermeyelim hdp pkk yı Allaha havale ediyorum

48
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bir diyarbakırlı olarak alkışlıyorum. türk kürt kardeştir ayrım yapan kalleştir. pkk yüzünden birbirimize olan sevgi saygı ve hürmetimizi yitirmeyelim. yüzyıllardır süren kardeşliğimiz devam etsin. pkk nın istediğide zaten iç savaş çıkması. buna fırsta vermeyelim. masum kürtleri linç ederek iş yerlerini yakarak onlarıda pkk sempatizanı yapmayalım lütfen.

46
6
yanıtYanıtla
SAMİMİYETİNİZE KÜRTLER ANCAK GÜLER )):

ÖNCE KÜRTLERİN EVLERİNİ DÜKKANLARINI YAKIN. . . SOKAKTA GÖRDÜĞÜNÜZ KÜRDÜ LİNÇ EDİN. . SONRA DÜNYAYA REZİL OLUNCA KALKIN KÜRTLERE ÇİÇEK ÇİKOLATA VERİN:))) ULAN HEM DÖVÜYORLAR HEM DE LOKUM VERİYORLAR:))) ADAMLAR RESMEN AKLIMIZLA ALAY EDİYORLAR:))))

10
37
yanıtYanıtla
YALAN RÜZGARI:

GÜNEYDOĞUDA VE DOĞUDA BUGÜNE KADAR BİR TÜRKÜN NE EVİ YAKILDI YIKILDI NE BİR TÜRKÜ SOKAK ORTASINDA LİNÇ ETTİLER. . . YAPTIĞINIZ IRKÇI CANİLİĞE YALANDAN MAZERET ARAMAYIN. . OLUP BİTENLERİ HERKES BİLİYOR. . YALANLARLA KENDİ VİCDANINI RAHATLATAMAZSIN. . .

yanıt8
yanıt16
hakkariliMobil-ANDROID:

mhp kendine yakisani yapmis bu insanlar turkiyenin sigortasi helal olsun

40
4
yanıtYanıtla
gerçek türk:

İŞTE GERÇEK ÜLKÜCÜ BUDUR ORTALIĞI KARIŞTIRAN ÜLKÜCÜ OLAMAZ

36
7
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title