Haberler

MHP'li Karakaya: Kamu Vicdanında Bunu Aklayamayacaksınız

Mhp Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, "Öyle görünüyor ki yarın 4 bakanın Yüce Divan'a göndermeme kararı çıkacak gibi. Millet yolsuzlukla suçlanan 4 bakanın yargılanarak eğer suçsuzlarsa bunu ispat etmelerini bekliyor.

Mhp Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, "Öyle görünüyor ki yarın 4 bakanın Yüce Divan'a göndermeme kararı çıkacak gibi. Millet yolsuzlukla suçlanan 4 bakanın yargılanarak eğer suçsuzlarsa bunu ispat etmelerini bekliyor. Bu işin üstünü ne kadar örtmeye çalışırsanız çalışın, kamu vicdanında bunu aklayamayacaksınız" dedi.

Mevlüt Karakaya, MHP Kazan İlçe Başkanlığı'nın 8'inci olağan kongresine katıldı. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda yapılan ve 3 adayın yarıştığı kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, İl Başkanı Fatih Çetinkaya, MYK üyeleri Hediye Akdere, Yaşar Yıldırım, Ömer Demirel, Mehmet Aslan ve partililer katıldı.

Yaşanan tartışmalar nedeniyle salondan görüntü alınmasına izin verilmediği kongrede çıkışta bir soru üzerine gazetecilere açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, yarın Türkiye için yolsuzluk açısından son derece önemli bir gün olduğunu belirtirken, şunları söyledi:

"Yolsuzluk komisyonu, 4 bakanla ilgili soruşturma kararını oylayacak. Tabi burada meclis parmak çoğunluğuna bakıldığında her ne kadar kendi içlerinde bir anlaşma olmasa da, öyle görünüyor ki yarın 4 bakanın Yüce Divan'a gördermeme kararı çıkacak gibi. Burada Yüce Divan'a gitme ya da gitmemeden çok daha önemli olan Türkiye'de hukukun üstünlüğüdür. Son yıllarda adalete olan güven büyük ölçüde azalmış ve yara görmüştür. Onun için tabii ki millet yolsuzlukla suçlanan ve görevden el çektirilen bakanların yargılanarak, eğer suçsuzlarsa suçsuzluklarını orada ispat etmelerini bekliyor. Yani siz siyasi olarak bu işin üstüne ne kadar örtmeye çalışırsanız çalışın, Meclis çoğunluğunuza, komisyon sayısı çoğunluğuna güvenerek siyasi bir aklamaya giderseniz gidin, sonuç itibariyle kamu vicdanında bunu aklayamayacaksınız." - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Fatih Çetinkaya Mevlüt Karakaya Hediye Akdere Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title