Haberler

MHP Düzce İl Yönetiminden 17 Kişi Görevlerinden İstifa Etti

Güncelleme:

MHP Düzce il yönetiminden 17 kişi, kuruluş felsefesi ve gayesine uygun hareket edilmediği gerekçesiyle görevlerinden istifa etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce il yönetiminden 17 kişi, kuruluş felsefesi ve gayesine uygun hareket edilmediği gerekçesiyle görevlerinden istifa etti.

İSTİFA EDENLER: MHP DAĞILMIŞ, AYRIŞMIŞ, MARJİNAL BİR PARTİYE DÖNÜŞMÜŞ

MHP'nin dağılmış, ayrışmış, marjinal bir partiye dönüşmüş, diğer partilerin şemsiyesi altına girmiş, mahkeme kapılarına düşürülmüş görüntüsünden derhal uzaklaştırılması gerektiğini savunan üyeler istifa gerekçelerini şöyle sıraladılar:

"KENDİ TÜZÜĞÜ ÇERÇEVESİNDE HAREKET ETMESİNİ BEKLİYORUZ"

"Türk Milletinin bölünmez bütünlüğü ve devletimizin bekası için ortam ne kadar karışık olursa olsun MHP'nin kurtuluş felsefesi ve gayesine uygun, kendi tüzüğü çerçevesinde hareket etmesini bekliyoruz. MHP'yi dağılmış, ayrışmış, marjinal bir partiye dönüşmüş, diğer partilerin şemsiyesi altına girmiş, mahkeme kapılarına düşürülmüş görüntüsünden derhal uzaklaştırmak adına 531 seçilmiş üst kurul delegesinin parti tüzüğümüze uygun iradeleri doğrultusunda yeniden diriliş göstermesine katkı sağlamak için Yönetim Kurulu üyeliğinden ve görevlerimizden ayrılma kararı almış bulunmaktayız."

İSTİFA EDENLERİN LİSTESİ

MHP yönetiminden istifa edenlerin isimleri şöyle: Yönetim Kurulu Üyeleri: İl Başkan Yardımcısı Ömer Albayrak, İl Sekreteri Yaşar Albayrak, Necati Dudak, Hilal Kaşkır, Cemil Sarıahmet, Mehmet Türkmenoğlu, Özcan Arslan, Aydoğan Sarıal, Murat Beşiroğlu, Murat Öztürk, Keramettin Beşer, Mehmet Odabaşı, Zeki Gürel, Aykut Arıbaş, Oğuzhan Bayraktar

Disiplin Kurulu Üyeleri: Ahmet Üçüncü, Hikmet Albayrak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Yaşar Albayrak Düzce Politika Güncel Haberler

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

İlahiyat Fakültesi'nde mide bulandıran olay! Tuvalette köpeği istismar ederken öğrencilere suçüstü yakalandı

İlahiyat Fakültesi'nde mide bulandıran olay! Tuvalette köpeği istismar ederken öğrencilere suçüstü yakalandı

Eşi ve kızını öldürüp intihara kalkıştı! Site bahçesinde yankılanan son sözler 'Dur baba, yapma' haykırışı oldu

Eşi ve kızını öldürüp intihara kalkıştı! Site bahçesinde yankılanan son sözler "Dur baba, yapma" haykırışı oldu

500

Yorumlar (18)

Farklı Bakış:

Bence BAHÇE yi istemeyen tüm teşkilatların istifa etmesi lazım. Yoksa BAY BAHÇE MHP yi AKP ye peşkeş çekecek.

29
3
yanıtYanıtla
BAY PİSKEVİT:

ÇEKMİŞ BİLE

yanıt9
yanıt0
Bizler bozkurtuz asenayız ülkücüyüz:

Devlet Bahçeli, yenilen pehlivan güreşe doymaz misali, 18 yıllık MHP liderliğinde 13 seçim kaybetmiş, son seçimde memleketi Osmaniye dahil hiçbir ilde birinci parti olamamış Türkiye''yi yönetmeye kalkıyor. Ülkücü camianın önemli isimlerini partiden uzaklaştırıp hain ilan ediyor. Oysa en büyük hain, ülkücüleri küstüren, partiyi bitme noktasına getiren Bahçelidir. Ey Bahçeli, sen ülkücüysen biz değiliz.

16
1
yanıtYanıtla
MÜTEAHHİT:

AKP DÜŞTÜMÜ MHP DÜŞÜYOR AKP YÜKSELDİMİ MHP YÜKSELİYOR BAHÇELİ DENGE SİYASETİ YAPIYOR YILLARDIR KİMSEDE FARKINA VARMIYOR BAHÇELİ EŞİTTİR TAYYİP

11
3
yanıtYanıtla
YAKÜTA:

OH OH KURT SÜRÜSÜ BİRBİRİNE SALDIRIYOR. . .

2
11
yanıtYanıtla
pardon:

Nasil milliyetcilik bu birbirinizi yiyerek .

yanıt0
yanıt0
Sedat:

Bahçeli zaten partiyi bitirmeyi AKP çatısı altına girmeyi kabullenmiş ve MHP''ye en büyük zararı o veriyor. Yaşlandı, dinamik değil heyecanı ve iktidar olma hırsı yok hala başkanlık koltuğundan kalkmamak için elinden geleni yapıyor arkasına da AKPyi yani iktidarı almış MHP yi kurtaracak yeniden diriltecek o çökü ve heyecanı getirecek Meral Akşener ve Sinan Oğan ile uğraşıyor ama bazı MHPliler hala bunu görmek istemiyorlar amaçları neyse ama Amaçlarının MHPyi canlandırmak olmadığı açık, uyanın

12
1
yanıtYanıtla
Ayla:

Bahçeli bak hastalanıp ameliyat oldun bu Allah''ın sana bir uyarısını köşene çekil yerini gençlere bırak MHp''ye daha fazla zarar verme diye ama anlamamazlıktan gelip AKP ile resmen işbirliğine girip MHP''yi bitirmek istediğini resmen ortaya koydun. MHPli olup da hala seni destekleyenlere de aşkolsun ve de yuh olsun ne diyeyim

10
2
yanıtYanıtla
hicaset:

canlari cehenneme terorist mhp

0
10
yanıtYanıtla
kocgiri:

bunu bir solcu olarak söylüyorum , MHP artik kedi olmus sahibide AKP yada daha dogrusu tayyip erdogan. Kos koca milliyetci miras oldu rezil rüsva.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title