Haberler

Mesut Yılmaz: Oğluma Çare Bulamadık, Tedaviyi Reddediyordu, Hiçbir Şeyden Mutlu Olmuyordu

Güncelleme:

Mesut Yılmaz, oğlunun hastalığını Taha Akyol'a böyle anlatmış: 7 yıldır tedavi görüyordu, fakat bir çare bulamadık. Göstermediğimiz doktor kalmadı. Artık tedaviyi de reddediyordu.

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz, İstanbul Üsküdar'da öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Genç yaşta yaşamını yitiren Yavuz Yılmaz'ı son yolculuğuna uğurlamaya siyaset, iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı. Cenazeye giden isimlerden Taha Akyol, CNN Türk canlı yayınında Mesut Yılmaz'ın çarpıcı sözlerini aktardı.

"BİRKAÇ SENE ÖNCE 'CİDDİ BİR HASTALIĞI VAR' DEMİŞTİ"

Akyol, "Bundan birkaç sene önce Mesut Yılmaz ile karşılaştığımızda böyle sohbet ederken, Yavuz'un ciddi bir hastalığının olduğunu bundan çok endişe duyduğunu söyledi. Ben de böyle Yavuz'u çok yakından olmasa bile çocukluğundan tanıdığım için "nedir" dediğimde, böyle üzüntüsünü derinleştirmemek için, 'Bakalım ne olacak' demişti." diyerek konuştu.

"7 YILDIR TEDAVİ GÖRÜYORDU, BİR ÇARE BULAMADIK! ARTIK TEDAVİYİ REDDEDİYORDU"

Taziye ziyaretine ilişkin izlenimlerini de aktaran Akyol, "Dün evine taziyeye gittim. Hem Mesut Bey'e hem Berna Hanım'a. Mesut Bey'le konuştuk ister istemez. "7 yıldır tedavi ediliyordu fakat bir türlü çare bulamadık. Göstermediğimiz doktor kalmadı. Son olarak da artık tedaviyi reddediyordu. Hayattan hiçbir şeyden mutlu olmuyordu. Allah rahmet eylesin" dedi. Bunu söylerken de gözleri yaşardı. Ben de devam etmedim, sohbeti kapattık. Çok üzücü bir şey. Bütün kültürlerde dua edilir. "Allah evlat acısı vermesin" diye.. Verdi. Gani gani rahmet diliyorum." dedi.


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mesut Yılmaz Taha Akyol Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title