Haberler

Mersin Zakkum, Hayranlarını Coşturdu

Mersin'de Sanat Etkinlikleri Derneği ev sahipliğindeki 18'nci Mersin Uluslararası Müzik Festivali, Türk Rock Müziği'nin yıldız topluluğu Zakkum'u hayranları ile buluştururken gençler unutulmaz bir gece yaşadıZakkum konseri, Mezitli Belediyesi Amfi Tiyatrosu'nda gerçekleşti.

Mersin'de Sanat Etkinlikleri Derneği ev sahipliğindeki 18'nci Mersin Uluslararası Müzik Festivali, Türk Rock Müziği'nin yıldız topluluğu Zakkum'u hayranları ile buluştururken gençler unutulmaz bir gece yaşadı

Zakkum konseri, Mezitli Belediyesi Amfi Tiyatrosu'nda gerçekleşti. Binlerce gencin akın ettiği konser alanında Mezitli Belediye Başkan Vekili Zehra Korkmaz yaklaşık 4 bin kişi yerini aldı. Gençlerin dans ederek birbirinden güzel şarkılara eşlik ettiği konserde,Yusuf Demirkol (vokal), Eren Parlakgümüş (elektro gitar), Emre Yılmaztürk (bas gitar) ve Cem Senyücel (davul), isimlerinden oluşan Zakkum, 'Anason', 'Hatıran Yeter', 'Unut Beni', 'Gidiyorum Yolcu Et', 'Hatıran Yeter', 'Ahtapot', 'Anason', 'Acıta Acıta', gibi pek çok sevilen şarkısını seslendiren Zakkum grubunun solisti Yusuf Demirkol'un cep telefonuyla canlı yayın yaptığı konserde gitar şov sırasında ışık gösterisi büyük ilgi gördü.

Askerliğini Silifke ilçesine bağlı Taşucu Mahallesi'nda yaptığı için Mersin'i yakından tanıdığını ifade eden Yusuf Demirkol, Buraya gelmek için sabahın 9'undan bere yollardayız. Hiçbir güç bizi yıldıramadı. Sabah 10 uçağı ile gelecektik ama önce uçağa alınmadık. Uçakta bir sorun oldu, 16,25'e kaldık. Zar zor geldik. Bu kadar meşakkatli bir yoldan sonra sizi görmek ilaç gibi geldi. Güzel bir konser olsun, her şarkıdan sonra bizi alkışlayın. Bildiğiniz şarkıları beraber söyleyelim, bilmediklerinizde ağzınızı oynatın. Buralara yabancı değilim. Taşucunda askerlik yaptığım dönemde bol bol tantuni ve künefe yedim. Mersinlileri ve Mersin'i yakınen biliyorum dedi.

Mersinlilere unutulmaz bir gece yaşattığı için teşekkür eden Mezitli Belediye Başkan Vekili Zehra Korkmaz, sanatçılara çiçek sundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin Uluslararası Müzik Festivali Mezitli Mersin Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title