Haberler

Mersin Altın Limon'dan Dha'ya 2 Ödül

Altın Limon'dan DHA'ya 2 ödül MERSİN Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 'Altın Limon Gazetecilik Ödülleri sahiplerini bulurken, Doğan Haber Ajansı (DHA) Mersin Büro Muhabiri İbrahim Maşe Gazete Haberciliği dalında, Mustafa Ercan ise Gazete Fotoğrafı dalında birinciliğe layık görüldü.

Altın Limon'dan DHA'ya 2 ödül

MERSİN Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 'Altın Limon Gazetecilik Ödülleri sahiplerini bulurken, Doğan Haber Ajansı (DHA) Mersin Büro Muhabiri İbrahim Maşe Gazete Haberciliği dalında, Mustafa Ercan ise Gazete Fotoğrafı dalında birinciliğe layık görüldü.

Liva Otel'de düzenlenen ödül törenine Vali Özdemir Çakacak, Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz, CHP Milletvekili Aytuğ Atıcı, AK Parti Milletvekili Hacı Özkan, Toroslar Belediye Başkanı MHP'li Hamit Tuna, Mezitli Belediye Başkanı CHP'li Neşet Tarhan, Akdeniz Belediye Başkanı HDP'li Fazul Türk ve basın dünyasından bir çok isim katıldı. Ünlü haber spikeri İsmail Küçükkaya'nın da bulunoduğu programda katılımcılara hitap eden Cemiyet Başkanı Ahmet Ünal, Anadolu basınının yaşadığı zorluklara dikkat çekti. Zeybek oyunu gösterisi ile başlayan gecede, 15 dalda ve Jüri Özel Ödülleri sahiplerini buldu. DHA Mersin büro muhabiri İbrahim Maşe Gazete Haberciliği dalında birinci olurken, Mustafa Ercan ise Gazete Fotoğrafı dalında birinciliğe layık görüldü. Ödül alan isimlere plaketlerini siyasetçiler ve kent yöneticileri takdim etti. Halk oylaması ile belirlenen bölümde, İsmail Küçükkaya En İyi Sabah Haber Programı ödülünü alırken, Fatih Portakal da En İyi Ana Haber Spikeri seçildi. İsmail Küçükkaya'ya ödülünü Gazeteciler Cemiyeti yönetimi hep birlikte takdim etti. Bölge basını ve siyaset dünyasını buluşturan gece renkli görüntülere sahne oldu.

İŞTE ÖDÜL ALAN İSİMLER

Jüri değerlendirmesi sonucu, Nuran Tunç, Zeliha Akkuş ve Soner Kan, Duygu Canova, Selçuk Soydan ve Atike Ceylan Kaçar Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü. DHA Muhabiri İbrahim MAŞE Gazete haberciliği ödülünü kazanırken, TV programcılı ödülünü Ahmet Özdemir, Gazete Röportajı ödülünü ise Seyrani Soluğan aldı. DHA Muhabiri Mustafa Ercan Gazete Fotoğrafı dalında ödüle layım görülürken, Köşe Yazısı ödülü Abidin yağmur, Sayfa Düzenlemesi Ödülü Ahmet Tiğit ve Gülsen Kaya, TV Haberciliği Ödülü Aziz Avcı, TV programı Ödülü Deniz Tuncay Akkapılı ve TV haber Spikeri ödülü Aydın Kahraman'ın oldu. Kurgu-Montaj Ödülü Hamide Ünal'ın olurken, Yerel Radyo Spikeri ödülü Tolga Öztürk, yerel radyo Programcısı ödülü Raşit Doğan, En İyi Haber Portalı ödülü Vahap Şehitoğlu, Spor Haberi ödülü Mehmet Dip Selvi ve Spor-Haber programı ödülü Ali Gürkan Şamiloğlu'nun oldu. Ödül alan gazeteciler ve cemiyet yönetimi, gecenin sonunda pasta keserek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğan Haber Ajansı Mustafa Ercan Mersin Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

title