Haberler

Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphane'si Açılışa Gün Sayıyor

Denizli Valisi Hasan Karahan ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da düzenlenen ‘Sign Of The City Awards’ organizasyonunda ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görülen Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphane’yi inceledi.

Denizli Valisi Hasan Karahan ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da düzenlenen 'Sign Of The City Awards' organizasyonunda 'Jüri Özel Ödülü'ne layık görülen Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphane'yi inceledi.

Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphane, Adalet Mahallesi'nde açılışa gün sayıyor. Kütüphane, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da düzenlenen 'Sign Of The City Awards' organizasyonunda 'En İyi Hizmet Yapıları' kategorisinde 'Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı' dalında 'Jüri Özel Ödülü'nün sahibi olmuştu. Vali Karahan kütüphaneyi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Vali Karahan'a Merkez Kütüphane hakkında bilgiler verdi. Ödüllü projeyi yerinde inceleyen Vali Karahan, "Kütüphane, ilginç mimarisiyle hep dikkatimi çekiyordu. Proje tamamlanmak üzere, açılışa günler kaldı. Son durumunu yerinde görmek ve projenin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla buradayız. Belediyelerimiz, alt yapı hizmetlerinin yanında şehrin donanımına da katkıda bulunacak güzel eserler ve tesisler yapıyorlar. Şehirlerin güzelliği bu tür toplumsal binalarıyla, müzeleriyle ve kütüphaneleriyle daha da artıyor. Bu tür güzel projelerin halkla buluşturulması bizi de mutlu ediyor. Merkezefendi Belediyesi'ni ve Başkan Muhammet Subaşıoğlu'nu tebrik ediyorum" diye konuştu.

"Kütüphane, ilimiz için önemli bir proje"

Kütüphane ile ilgili tüm detayları Vali Hasan Karahan'a aktaran Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Bugüne kadar bize her zaman destek veren valimiz, bugün kütüphanenin son halini yerinde görmek istedi. Biz de kendisini misafir ettik. Kütüphane, ilimiz için önemli bir proje. Yaklaşık 7 bin metrekare kapalı alanı var. Bireysel çalışma odaları, etüt merkezleri, konferans salonu, amfisi, açıkhava tiyatrosu ve kitap kafesiyle 20 Milyon TL'lik önemli bir yatırımdan bahsediyoruz. Projemizin yüzde 95'lik kısmı tamamlanmış durumda. İnşallah önümüzdeki aylarda açılışını da gerçekleştireceğiz. Bugün gelip projeyi yerinde inceleyerek bizleri onurlandırdığı için de Sayın Valimize teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

İnceleme sonunda Vali Karahan ve Başkan Subaşıoğlu kütüphane çalışanları ile sohbet etti. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Subaşıoğlu Merkezefendi Denizli Güncel Haberler

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Bakmadan Geçme

10 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 10 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Fransa Kanada maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Kanada maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fransa Kanada maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Fransa Kanada maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Fransa Kanada maçı CANLI izle! (HD) Fransa Kanada maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Fransa'da Macron neden erken seçim kararı aldı? Erken seçim ne zaman yapılacak? YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? (%) Aziz Yıldırım ile Ali Koç yüzde kaç oy aldı, oy farkı kaç?
Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title