Haberler

Merkel'in Erdoğan'dan Çok Özel İsteği

Güncelleme:

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Köşk seçimlerinden zaferle ayrılan Başbakan Erdoğan'a "Dostça ilişkilerimizi 2 ülke yararına derinleştirmek benim özel isteğim" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla Avrupa'nın birçok ülkesinden kutlama mesajı geldi. Bunlardan en dikkat çekeni ise Almanya Başbakanı Merkel'inki oldu. Merkel "Ülkelerimiz arasındaki dostça ilişkileri sizinle beraber tüm vatandaşların yararına sürdürmek ve derinleştirmek benim özel isteğim" dedi.

Avrupa Birliği (AB) üyeleri adına ortak bir açıklama yapan AB Konseyi Başkanı Herman Van Rompuy ile AB Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso, Erdoğan'ı kutlayarak işbirliğini artırma dileklerini dile getirdi.

İŞBİRLİĞİMİZ ARTIRMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ

Türkiye'nin "müzakere sürecinde olan bir aday ülke, bir komşu, önemli bir ticaret ortağı, dış politika müttefiki olarak AB açısından kilit öneme sahip bir ortak" olduğu belirtilen açıklamada, 'Tüm bu alanlarda işbirliğimizi artırmak için sabırsızlanıyoruz' denildi.

"BENİM ÖZEL İSTEĞİM"

Almanya Başbakanı Angela Merkel de Erdoğan'a gönderdiği tebrik mesajında, "Ülkelerimiz arasındaki dostça ilişkileri sizinle beraber tüm vatandaşların yararına sürdürmek ve derinleştirmek benim özel isteğim" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Avrupa Birliği Angela Merkel Almanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir? 31 MART YEREL SEÇİMLERİ TEKRARLANACAK MI? Hangi illerde ve ilçelerde seçim tekrarlanacak? Kurban Bayramına kaç gün kaldı? 2024 Kurban Bayramı tatili ne zaman, kaç gün? 80'li yıllara damga vuran Brooke Shields kimdir? Brooke Shields nasıl ünlü oldu?
500

Yorumlar (13)

ali:

münafık iki yüzlü. İsrail destekçisi. Bizden uzak durun yeter..

43
4
yanıtYanıtla
VAMPİRLER !!!!!!!!!:

Sizi kan emici vampirler Türkiye nin arkasından her türlü oyun yapın; gücü görünce de dostluk çığlığı atın, hepinizi yola getireceğiz bir gün bekleyin bizi !!!!

40
7
yanıtYanıtla
nasreddink@hotmail.com:

güzel kardesim, bu vampirleri ancak bilimde ilerlemeyle yola getiririz, kaba kuvvetle degil.

yanıt0
yanıt0
Erdem:

GEZİYE DESTEK VERMİŞTİN UNUTMADIK

32
6
yanıtYanıtla
Siyasetin Kirli Yüzü:

Siyaset için kendini verir bunlar.Laflarına inanılmaz.Bunlar hep düşman olurlar 1 gün dost görünürler.Türklerden Müslümanlardan başka dostumuz olamaz bizim.

27
8
yanıtYanıtla
nesim:

Yelkenleri indirdin mi İsrail uşağı MERKEL. Adamı böyle yola getirirler işte.

26
8
yanıtYanıtla
Cemilarzurana@googlemail.com:

Kim kimi yola getirdi ,hayallerdemi yasiyorsun ,el sikismayla yola gelinseydi ...Siyaset bu 100 yüzlüük ,Erdoganin oglu israille ticaretine ara mi Verdi ,sen bunlari bir arastirda yaz..Erdoganin Balkon konusmasiyla yetirnirsen ,eksik kalirsin...

yanıt0
yanıt0
yalanci:

ozaman AB üyeligine neden destek vermiyorsun??

30
3
yanıtYanıtla
nasreddin:

demek istiyor ki: türkiye´yi cahil birak biz de sizi sömürelim. Biz bilimle siz de dinle ugrasin durun.

29
4
yanıtYanıtla
ERDOĞANLA GURUR DUYUYORUZ:

İki yüzlü Batı... Gezi olaylarında defol git, halkın seni istemiyor demişti üç çapulcuyu halk lanse ederek. Ama gördüler halk kim ve halk kimin arkasında.

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title