Haberler

Meral Akşener, İYİ Partili Levent Özeren'in hakaret mesajları için Semiha Yıldırım'dan özür diledi

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Binali Yıldırım'ın eşine sosyal medya üzerinden hakaret eden İYİ Partili Levent Özeren'in mesajları için Semiha Yıldırım'dan özür diledi. Akşener yaptığı açıklamada, "Genel Başkan olarak Semiha Hanım'dan amasız, ancaksız, lakinsiz özür diliyorum. Bir kadının incitilmesi çok kötü bir şeydir" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski Başbakan Binali Yıldırım'ın eşine sosyal medya üzerinden hakaret eden İYİ Partili Levent Özeren'in hakaret mesajları için Semiha Yıldırım'dan özür diledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir televizyon kanalında konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Akşener "Dün ben Semiha Abla'nın bu konudan bilgisi olup olmadığını öğrenmek için Sayın Binali Yıldırım beyefendiyi aradım ve bana bilmediğini söyledi. Ben o nedenle dün tweet atmadım. Çünkü Başak Demirtaş'a da atmamıştım. Bu tür konuları bir tweetle halledemiyorsun. Salı günü grup toplantısında, başı sonu belli bu konuyu konuşmak üzere bıraktım.

"SEMİHA YILDIRIM'IN ÖZNE YAPILMASINDAN ÇOK ÜZGÜNÜM"

İsminin keşke geçirilmemesini sağlayabilseydim. Öncelikle, Levent Özeren'in 13 Temmuz 2016'da Semiha Yıldırım için attığı bir tweet var. Bunun için Semiha Yıldırım'dan, İYİ Parti Genel Başkanı olarak özür diliyorum. Çünkü bir kadının incitilmesi kötü bir şeydir. Özür diliyorum. Amasız, ancaksız, lakinsiz. Anlıyorum ki bana çok kızmışlar. Sebebini bilmiyorum. AK Parti'nin yöneticileri bu konuda çok mahir, keşke öznesinin Semiha Hanım olduğu o tweet üzerinden değil de; benim sözlerim, benim davranışlarım, siyasi duruşum üzerinden o tweetler, hashtaglar benim için açılabilseydi. Semiha Hanım'ın özne yapılmasından çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Eski Başbakanlardan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım ile ilgili Twitter hesabından "Sakın acile gitme, tedavi olmadan ölür görenler. 'Etik değil' diyene bak, böyle başa böyle tarak!" paylaşımı yapan İYİ Partili Levent Özeren "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek" ile "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlarından tutuklanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Semiha Yıldırım Levent Özeren Meral Akşener Güncel Haberler

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

Sokak hayvanlarıyla ilgili çarpıcı anket! Üç kişiden ikisi 'Çözüm kısırlaştırma' diyor

Sokak hayvanlarıyla ilgili çarpıcı anket! Üç kişiden ikisi "Çözüm kısırlaştırma" diyor

Üç ilimize sınırı olan bölgede petrol bulundu

Üç ilimize sınırı olan bölgede petrol bulundu

500

Yorumlar (20)

skrkrc:

tam anlamıyla özür olmasını diliyorsan eğer o hasta adamı partinden amasız fakatsiz lakinsiz atacaksın Meral hanım. .

53
4
yanıtYanıtla
garip:

iyi parti. adi iyi parti kendisi kötü parti . bunlarinda suratlari maske. icleri bambaska

35
14
yanıtYanıtla
deryam366:

sadece özür yetmez meral hanım bu gibi karakterden yoksunları çevrenizden partinizden uzaklaştırın bugün başka kadına hakaret eden yarın size hakaret eder saldırır bu gibi insanların siyasete sığınıp güç almasını artık engelleyin yine iyi parti üyesi bir siyasetçinin kızı emniyet şeridinde çakarları açarak arkadaşlaı ile buluşmaya gitmiş bu çakarlar babanızın alarm sistemimi ki kendi çıkarlarınız için kullanıyorsunuz insanda edep haya empati yapma gücü olur terbiyesiz bunlar

22
3
yanıtYanıtla
Ecdad:

Daha önce o dediginiz cakarlari yakan olmadimi?

yanıt2
yanıt1
iyi:

meral hanım çokmu özenle seciyonuz bu insanları

23
0
yanıtYanıtla
Behcet:

Olması gerekeni yaptın

15
3
yanıtYanıtla
murtaza:

diğer haber de muharrem incenin haberi var anlamıyorum içtikleri uzodan pardon rakıdan dolayımı muhalefetlik yapıyor anlamış değilim.

5
4
yanıtYanıtla
kayıdan gelen ses:

gereğini yap gereğini. mademki sana ve partine yakışmayan birisi var birlikte yürümeyeceksin

1
0
yanıtYanıtla
Murat:

Önce hakaret et sonra özür dile hep yapıyorsunuz

1
0
yanıtYanıtla
Mamafi:

Özür dilemiş ne olmuş çıksın bari gene yaparsa söz dövicem ben kendim kendi ellerimle. Anne sözü bile dinlenmiyor ne yapıcaksın zamanın gençleri nerde duracağını bilmiyor. Hadi salında top oynasın ben size bir çay demliyim buyrun geçin içeri...

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title