Haberler

Menopoz Şikayetiyle Gitti 42 Yaşında Anne Oldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Hastaneden genel görüntü- Özcan ailesi ve bebekten detay- Doktorun açıklamaları- Fadime Özcan'ın açıklamaları- Mehmet Özcan'ın açıklamaları- Bebekten genel görüntü Menopoz şikayetiyle gitti 42 yaşında anne oldu- Demirci ilçesinde eşiyle yıllarca çocuk özlemi çeken ve menopoz şikayetiyle gittiği hastanede hamile olduğunu öğrenen Fadime Özcan, evliliğinin 15. yılında sağlıklı bir erkek bebeği dünyaya getirdi- Fadime Özcan: -"Allah'a hep bir çocuk sahibi olmak için dua ettim, çok şükür çocuğumu sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım"- Baba Mehmet Özcan: "Rabbim uzun yıllardan sonra bize bir çocuk nasip etti" Demirci ilçesinde, menopoz şüphesiyle hastaneye giden 42 yaşındaki Fadime Özcan, 60 yaşındaki eşi Mehmet Özcan ile evliliklerinin 15. yılında çocuk özlemlerini dindirmenin mutluluğunu yaşadı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Hastaneden genel görüntü- Özcan ailesi ve bebekten detay- Doktorun açıklamaları- Fadime Özcan'ın açıklamaları- Mehmet Özcan'ın açıklamaları- Bebekten genel görüntü Menopoz şikayetiyle gitti 42 yaşında anne oldu- Demirci ilçesinde eşiyle yıllarca çocuk özlemi çeken ve menopoz şikayetiyle gittiği hastanede hamile olduğunu öğrenen Fadime Özcan, evliliğinin 15. yılında sağlıklı bir erkek bebeği dünyaya getirdi- Fadime Özcan: -"Allah'a hep bir çocuk sahibi olmak için dua ettim, çok şükür çocuğumu sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım"- Baba Mehmet Özcan : "Rabbim uzun yıllardan sonra bize bir çocuk nasip etti" Demirci ilçesinde, menopoz şüphesiyle hastaneye giden 42 yaşındaki Fadime Özcan, 60 yaşındaki eşi Mehmet Özcan ile evliliklerinin 15. yılında çocuk özlemlerini dindirmenin mutluluğunu yaşadı. Demirci'nin Çataloluk Mahallesi'nde yaşayan 15 yıllık evli, Fadime (42) ve Mehmet Özcan (60) çiftinin yıllardır süren çocuk hasreti, mutlu haberle sona erdi. Eşiyle yıllarca çocuk özlemi çeken ve bu konuda tüm ümidini yitiren Fadime Özcan, menopoza girdiğini düşünerek hastaneye başvurdu. Fadime Özcan, yaşadığı rahatsızlıkların hamilelikten kaynaklandığını öğrendi ve sağlıklı bir hamilelik döneminin ardından çocuğunu kucağına aldı. Demirci Devlet Hastanesinde sağlıklı bir erkek çocuğu dünyaya getiren Fadime Özcan'ın doktoru Ayşe Ceren Tuncel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fadime Özcan'ın hastanelerine ilk olarak hissettiği bazı değişim ve rahatsızlıkların, menopoz dönemine girmiş olabileceği şüphesiyle başvurduğunu belirtti. Yaptıkları testler sonucunda hamile olduğunu tespit ettiklerini ifade eden Tuncel, "Sağlıklı bir hamilelik süreci geçiren hastamız, çocuğunu da sağlıklı bir şekilde dünya getirdi" dedi. -"Yıllarca çocuk sahibi olabilmek için dua ettik"Fadime Özcan da çocuk sahibi olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, şunları söyledi: "Çocuk sahibi olmak çok güzel ve anlatılmaz bir mutluluk. Eşimle beraber yıllarca çocuk sahibi olabilmek için dua ettik. Bu zaman zarfı içerisinde doktora çok gitmedim. Allah'a hep bir çocuk sahibi olmak için dua ettim, çok şükür çocuğumu sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. Allah, hiç bir çifte çocuk hasreti yaşatmasın."- Baba olmanın mutluluğunu 60'ında yaşadı Mehmet Özcan ise eşinin doğum yapmasıyla 60 yaşında baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Eşiyle yıllardır çocuk sahibi olamamanın üzüntüsünü hissettiklerini ifade eden Özcan, "Rabbim uzun yıllardan sonra bize bir çocuk nasip etti" dedi.Özcan, çocuklarına dedesinin adı "Mahmut" ile uzun yıllardır umutla hasretle bir çocuklarının olmasını bekledikleri için de "Umut" adını birlikte vereceklerini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Özcan Çataloluk Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Bakmadan Geçme

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title