Haberler

Menemen'de Haluk Türkeri Şoku !

Güncelleme:

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Menemen Belediyespor'da forma giyen Haluk Türkeri, deplasmanda oynanan Karagümrükspor maçında şok bir sakatlık yaşadı.

Ligin 3. Haftasında deplasmanda Vefa Stadında oynanan Karagümrükspor karşılaşmasında sakatlanarak 34. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalan Haluk Türkeri'nin durumu bugün çekilecek MR sonucunda belli olacak. Stat zemininin suni çim olmasından dolayı maç esnasında kasığı çeken oyuncunun önümüzde hafta cumartesi günü oynanacak Pendikspor maçında oynamak istediği öğrenildi. Bu sebepten dolayı oyuncunun tedavi sürecine hemen başlanıldığı biliniyor.

Geçen hafta oynanan Aydınspor 1923 maçında yıldızlaşan oyuncu, Menemen Belediyespor forması ile çıktığı 3 karşılaşmada 1 kez gol atma başarısı yakalamıştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Menemen Belediyespor Karagümrükspor Haluk Türkeri Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title