Haberler

Memur-Sen Van Şubesi Divan Toplantısı

Memur-Sen Van Şubesi divan toplantısı yapıldı.

Memur-Sen Van Şubesi divan toplantısı yapıldı.

Eğitim Bir Sen binasında yapılan Memur-Sen Van Şubesi divan toplantısında konuşan Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, 11 hizmet kolu ve 3 komisyonu içinde barındıran Memur-Sen'in geçmişten aldığı değerler üzerine örgütlenmiş bir hizmet hareketi olduğunu belirtti.

İslam dünyasının yaşadığı sorunlara ilişkin çarenin İslamla yoğurulmuş irfan ve adalet anlayışıyla dünyanın her yerinde uyanan bir millet, uyanan bir ümmet, uyanan bir dünya haline geleceğini ifade eden Esen şunları söyledi:

"Bu hareket erdemli bir yoldan oluşuyor. Memur-Sen, emeği kendi medeniyet kodlarıyla tanımlarken insanı bir bütün olarak görür. Örgütlülüğü ve dolayısıyla gücün hizmetinde insanın sömürülmesinin önüne geçmek içinde her türlü çabayı sarf eder.

Örgütlülüğün gücünü de eylemlerimizdeki bu anlayışı belirler. Memur-Sen sadece Türkiye'de değil dünyanın birçok yerine hizmet götürüyor. Biz aynı zamanda gönül coğrafyamız olmakla birlikti dünyanın bütün mazlumlarına el uzatmayı kendimize şiar edinmiş bir sivil toplum örgütüyüz. Afrika'dan Asya'ya Güney Amerika'dan Avrupa'ya kadar yürüttüğümüz faaliyetlerle de çok önemli mesafeler katettik."

"Bizim derdimiz geçen yüzyıl kaybedileni bulup tarihin kırılma anında tekrar insanlığa umut olmaktır." diyen Esen şöyle devam etti:

"Küresel emperyalistlerin ateşe verdiği her yere ulaşmaya çalışıyoruz. Çünkü en çok bizim coğrafyamızı ateşe veriyorlar. Filistin, Suriye, Irak, Afganistan, Yemen cayır cayır yanıyor. Biraz ötede Arakan zulüm altında inliyor. Küresel emperyalizm bütün insanlığı zulüm cenderesinin içine çekip eziyor.

Batı ülkeleri bu yapılanları görmezden geliyor yada gözlerini kapatıyor. Bunun çaresi bu topraklardır. Çare İslamla yoğurulmuş irfan ve adalet anlayışıyla olacaktır. Bu anlayışla dünyanın her yerinde uyanan bir millet, uyanan bir ümmet, uyanan bir dünya haline gelecektir."

Kaynak: AA / Güncel

Eğitim Bir Sen Emin Esen Memur Sen Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title