Haberler

Melihat Gülses, Erdoğan İçin Şarkı Söyledi

Güncelleme:

Deniz Baykal'ın hayranı olduğu ünlü sanatçı Melihat Gülses, Başbakan Erdoğan için "Fikrimin İnce Gülü" şarkısını söyledi.

Kanal 7 ekranlarında kadınların sorularını yanıtlayan Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan programın sonlarına doğru bir sürprizle karşılaştı.

ERDOĞAN İSTEĞİ GERİ ÇEVİRDİ

Klasik Türk müziği yorumcusu ünlü sanatçı Melihat Gülses, Başbakan Erdoğan için "Fikrimin İnce Gülü" şarkısını söyledi. Gülses, şarkıda Erdoğan'dan kendisine eşlik etmesini istedi ancak Başbakan rahatsızlığı dolayısıyla bu isteği nazikçe geri çevirdi.

Erdoğan, şarkı bittikten sonra "Ben 'Beraber Yürüdük Biz Bu Yollar' şarkısını söyleyeceğinizi zannettim" diyerek Gülses'e takıldı

BAYKAL'IN HAYRAN OLDUĞU İSİM

Melihat Gülses, CHP eski lideri Deniz Baykal'ın hayran olduğu isimlerin başında geliyor. Geçtiğimiz yıllarda konser için İstanbul'a gelen Baykal, Gülses için "Beni mest eden ses" ifadesini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Melihat Gülses Deniz Baykal Kanal 7 Politika Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Bakmadan Geçme

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir?
Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

500

Yorumlar (15)

Türkiyem:

tayyip berbat, şarkı harika, sanatçımız muhteşem, program ise tam bir yalakalık şovu :))

129
53
yanıtYanıtla
ertansabotaj68@hotmail.com:

helall olsun sana türkiyem tam not

yanıt0
yanıt0
NİZAM HOCA:

ALLAH AŞKINA SİZ TÜM TÜRKİYE''NİN NASIL CUMHURBAŞKANI OLACAKSINIZ... BİR KERE YÜZDE 50 NİN ASLA, YÜZDE 50 DE NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL...

34
31
yanıtYanıtla
NİZAM HOCAnizambzyr@gmail.com:

KAVASKİ MİSİN NESİN ZOTTİĞRİK ....BİZ YÜZDE 50 DERKEN SENİN GİBİ KULA BİATCI DEĞİLİZ... MECLİSTE BİR SÜRÜ SAHTECİLİK, KALPAZANLIK, RÜŞVET, İHALEYE FESAT KARIŞTIRMAK BİRDE 17-25 ARALIK PARALAR SEN NASIL VERECEKSİN SÜRÜ BEYİNLİ.. DAHA BERKİN, ULUDERE, REYHANLI, SOMA OLAYLARINI SÖYLEMEDİM... SİZE EZAN SESİDE BİR... ÇAN SESİDE BİR ...YÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜRÜ ..MELE...

yanıt0
yanıt0
m.kmuharrem_dadas@hotmail.com:

adam olmadığınız uslübünüzden belli onun için bütün topluma hakaret vari sözler ediyorsunuz böyle yaptığınız sürece inanın hiç bir zaman bir yere gelemezsiniz ürer ürer ürer geberip gidersiniz önce adam olun siz kendinizi ne sanıyorsunuz be zavallılar sizin bildğiniz bir şey var oda şu batan bir ülkeydi şimdi birşeyler var bub nasıl yutarız yine eski düzene sokarız itlerin duası kabul olsa gökten ekmek yağar

yanıt0
yanıt0
CNKMRhorolombos@hotmail.com:

Yaşı Türkiyenin eski günlerini hatırlamaya müsait hiç bir insanın bu hükümeti sevmese bile ona ve oy veren insanlara bu derece düşmanca tavır takınmasına vicdanı elvermez. Ona rağmen bu sözler yazılıyorsa zor günler görmemiş ya tuzu kuru genç nesilden biridir, ya da iflah olmaz komunist artıklardan biridir.

yanıt0
yanıt0
Fenerli:

RTE beraber yuruduk bız bu yollarda..

36
19
yanıtYanıtla
ünal:

büyük devlet adamları ölünce kıymete biner. bir çok lider vefatından sonra anlaşıldı. nimet elden gidince ah vah etmekte çare değil. ama bir geçmişe bakın derim popülizm yapmayın. bu 12 yılda yapılanları görmezden gelmek körlük mü başka bir şey mi ? Erdoğan ı seven yalaka diğerlerini seven ne oluyor ? saygı duyun sizde bir şeyler ortaya koyun alternatif olun. ama yook nerde o akıl ?

24
10
yanıtYanıtla
YİNE AKP:

ULU ÖNDERR RECEP TAYYİP ERDOĞAN İNŞALLAH BAŞKOMUTAN OLACAK

11
20
yanıtYanıtla
musti:

Adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan... Kıskanmayın lan çapulcular, Çapulculara da benden gelsin bu parça. acayip hayvanlara benziyorsunuz hahaha :D

14
16
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title