Haberler

Gökçek: Yol Arkadaşını da Haini de Unutmayız

Güncelleme:

Resmi olmayan sonuçlara göre Ankara'yı kazanan Melih Gökçek, Başbakan gibi balkon konuşması yaparak "Yol arkadaşlığını da hainliği de unutmayız" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre kazanan Melih Gökçek, kendisini bekleyen çoşkulu kalabılağa hitap etti. 5. dönemine başlamak için resmi sonuçları bekleyen ve Başbakan gibi balkon konuşması yapan Gökçek, "Biz dostluğu, yol arkadaşlığını da unutmayız, hainlik yapanı da unutmayız" dedi.

"ANKARA'YI BİRLİKTE İDARE EDECEĞİZ"

Belediyenin konferans salonunun bulunduğu binanın balkonundan AK Parti ve Türkiye bayraklarıyla bekleyenlere seslenen Gökçek, "Ankara'da bugüne kadar aldığımız dualar ve Ankaralıların desteğiyle bir sefer daha 5 yıl Ankara'yı Allah ömür verirse birlikte idare edeceğiz" diye konuştu.

"Şunu herkes bilsin. Biz dostluğu, yol arkadaşlığını da unutmayız, hainlik yapanı da unutmayız" diyen Melih Gökçek, rakiplerinin dün saatlerce televizyonda direndiklerini ifade etti.

"DEDİKLERİM DOĞRU ÇIKTI"

"Daha önce anlattım, dedim ki 'tezgah yapacaklar, son ana kadar bizi mağlup gösterecekler, insanları sokağa dökecekler' birebir bunları yaptılar" diyen Gökçek, ancak Allah'ın bu zaferi kendilerine bahşettiğini kaydetti. Gökçek, şöyle konuştu:

"7 düvel birleşti, Allah'a hamdolsun güçleri yetmedi. Dışarıdan beynelmilel güçler. Özellikle İstanbul'daki baronlar ve bu baronlarla birlikte içerideki işbirlikçileri, hepsi bir araya geldiler. Türkiye Cumhuriyeti'nin gücü karşısında, Recep Tayyip Erdoğan hükümetinin gücü sayesinde mağlup oldular. Bu zafer Allah'ın yardımı ve milletimizin gücü sayesinde oldu. Milletimize teşekkürlerimizi, şükranlarımızı sunuyoruz."

"SÖZLERİMİZİ TUTACAĞIZ"

Ankara'nın bugün dünyanın örnek kentlerinden biri olduğunu dile getiren Gökçek, sözler verdiklerini, Allah'tan bu sözleri 5 yıl içinde tutmayı nasip etmesini diledi.

"Allah kendi rızası için hepimize hizmet etmeyi, birlikte mücadele etmeyi bizlere nasip etsin. Allah fitnecilere, fesatçılara fırsat vermesin" diyen Gökçek, kendisini destekleyenlere teşekkür etti.

Gökçek, bugünden itibaren rakiplerinin seçim kurullarına itiraz edeceğini ifade ederek, eğer kendi itirazları kabul edilirse oylarının en az 70 bin daha artacağını söyledi.

"SONUÇLARA İTİRAZ EDECEĞİZ"

Ankara'da 90 binden fazla oyun iptal edildiğini ve bunun 3 puan anlamına geldiğini dile getiren Gökçek, "Bizim tesbitimize göre 70 bin oy bize ait olan oy. Akşam arkadaşlarla konuştuk durduk. Biz de itiraz ediyoruz, biz de hakkımızı almak için o iptal edilen sandıklardan geri alacağız, inşallah arayı da açacağız. Allah'ın izniyle inşallah yolumuza da aynen devam edeceğiz" diye konuştu.

Gökçek, sözlerini, "Allah muhabbetimizi bozmasın, Allah gücümüze zeval vermesin. Allah Başbakanımıza güç versin, Allah devletimizin içindeki fitneyi fesatı bitirsin, bize düşmanlık eden beynelmilel güçlere de inşallah akıl versin ve Türkiye Cumhuriyeti o eski Osmanlı'nın ruhuyla tekrar dirilsin inşallah" bitirdi.

KUTLAMA YAPTILAR

Gökçek, belediye binasının avlusunda bekleyenleri Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler'in yanı sıra AK Parti Ankara Milletvekili Salih Kapusuz ve eşi Nevin Gökçek ile selamladı.

Partililerin meşaleler yaktığı ve konfeti patlattığı alanda, Gökçek'in konuşması sonrasında balonlar uçuruldu ve havai fişek atıldı.
 




 

Kaynak: AA / Güncel

Melih Gökçek Nevin Gökçek Ak Parti Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu çalışanları için Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu çalışanları için Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyeleri 10-14 Haziran'da yatırılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyeleri 10-14 Haziran'da yatırılacak

Mourinho'ya rakip olacak! Fatih Terim Süper Lig devinin başına geçiyor

Mourinho'ya rakip olacak! Fatih Terim Süper Lig devinin başına geçiyor

Bakmadan Geçme

Kutsal Damacana 4 filminin konusu ne, oyuncuları kim? Kutsal damacana 4, ne zaman nerede çekildi? #128250 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bayram tatili 9 gün mü oldu, özel sektöre de 9 gün mü? Niyazi Gül Dörtnala filmi konusu nedir? Niyazi Gül Dörtnala oyuncuları ve Niyazi Gül Dörtnala özeti! Niyazi Gül Dörtnala ne zaman, nerede çekildi? Niyazi Gül Dörtnala konusu ve oyuncuları Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Thor filmi konusu nedir? Thor ne zaman, nerede çekildi? Thor oyuncuları ve Thor özeti! Ölümcül Çarpışma filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Çarpışma filmi ne zaman, nerede çekildi? 4-5 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 4-5 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? AYM iptal kararları! Anayasa Mahkemesi'nin iptal ettiği KHK maddeleri neler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! 4 Haziran Güncel Akaryakıt Fiyatları: Motorin, Benzin ve LPG'ye İndirim mi, Zam mı Var? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi!
İşte tüm detaylar! AYM'den 703 sayılı KHK'nın birçok maddesinde iptal kararı

İşte tüm detaylar! AYM'den 703 sayılı KHK'nın birçok maddesinde iptal kararı

500

Yorumlar (14)

benosmanli79@hotmail.fr:

helal olsun ak partiye

30
29
yanıtYanıtla
)plaasasa@hotmail.com:

AHMET hakana kapak olsun.

19
18
yanıtYanıtla
VATANSEVERsrgn74@hotmail.com:

BIZ AKPNIN YALAN VE HILELERI ILE BASEDEMEDIK BU BIZE DERT OLDU AMA ÖNUNUZDE BOYUN BUKMEDIK BUKMEYECEGIZ BU DA SIZE DERT OLSUN

19
13
yanıtYanıtla
herşey ortadabozoklukenan35@hotmail.com:

MHP BU ÜLKEDE ARTIK HAİN DAMGASINI YEMİŞTİR GENEL SEÇİMLERDE BARAJIN ALTINDA KALMALARI MUHTEMELDİR

20
3
yanıtYanıtla
muradsrgn74@hotmail.com:

hain damgali akpdir suluk

yanıt0
yanıt0
istan bulluerolantlya@hotmail.com:

ben bir chp li olarak adam lara helal olsun diyorum

11
12
yanıtYanıtla
IrsIzlarbabakaan12345@hotmail.com:

Bunlar millete neden hep tepeden bakar , balkondan nutuk atarlar

10
12
yanıtYanıtla
IrsIzlarbabakaan12345@hotmail.com:

Hepsinde rabia isareti , sanki Türkiye Misir , Ankara da Kahire , Türklere arap , lan Arap özentisi soysuzlar siz Türk Milletine ve Adaletine karsi sorumlysunuz , seni secmiyen niye hain olsin , hain olsa olsa bu milleti satan olur

14
7
yanıtYanıtla
izmirahmetgrkan44@gmail.com:

onlarda bizim gibi musluman biz gavurdan ne fayda gördük ki.bugun onlara yapılıyorsa yarın bize yapılmayacagı ne malum.tabi tepki göstercez haklının yanında olacagız. yarın bize karşı olduklarında milletçe müslümanca kendimizi korucaz.hep birlik mesajları vercez biz muslumanız amerikada yaşamıyoruz:

yanıt0
yanıt0
.............@hotmail.com:

BALKON KONUSMASIDA OLMASA NAPARLARDIKI BALKON KUSLARI

4
13
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title