Haberler

Mehmet Ceyhan'dan kendisine "Bunak" diyen Nagehan Alçı'ya çok ağır sözler: Altından kalkamazsın

Güncelleme:

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan ve Habertürk yazarı Nagehan Alçı arasındaki "bunak" tartışması büyüyor. Kendisine "bunak" diyen Nagehan Alçı'ya yanıt veren Prof. Ceyhan, "Bir hekime sakın 'bunak' falan demeyin, kendinizle ilgili öyle yorumlar işitirsiniz ki, altından kalkamazsınız" ifadelerini kullandı.

Koronavirüs salgını süresince yaptığı açıklamalarla gerek takdir toplayan gerekse ağır eleştiriler alan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, zaman zaman ilginç çıkışlarına devam ediyor. Prof. Ceyhan son olarak Dünya Sağlık Örgütü ve Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi (ECDC) gibi kurumların okulların açık kalması gerektiği önerilerini eleştirerek, okulların açılmasının yanlış olduğunu dile getirdi. Ceyhan'ın bu açıklamalarına tepki gösterenlerden biri de Nagehan Alçı oldu.

"DEMANS NEDENİYLE SÖYLEDİKLERİNİ UNUTMUŞ"

Nagehan Alçı, Prof. Dr. Ceyhan'ın eleştirilerini yanlış bulduğunu ifade ederek, "Herhalde demans (unutkanlık, bunama) nedeniyle onun söylediklerini de unutmuş ya da yanlış anlamış Mehmet Bey" ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Mehmet Ceyhan da Alçı'nın bu sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

"BİR YAZISINI BİLE OKUMAM"

Alçı'ya sert sözlerle yüklenen Prof. Dr. Ceyhan şunları söyledi:

"Sayın Nagehan Alçı, bir yazısını bile okumayacak kadar gözümde değeri olmayan bir insansınız. Sizin beni neden bu kadar önemsediğinizi anlamadım. Ne yazık ki ilgiden yoksun kalmak, önemsenmediğini hissetmek böyle kötü bir şeydir. Allah yardımcınız olsun"

"ÖYLE YORUMLAR İŞİTİRSİNİZ Kİ ALTINDAN KALKAMAZSINIZ"

"Bir hekime sakın 'bunak' falan demeyin, kendinizle ilgili öyle yorumlar işitirsiniz ki, altından kalkamazsınız. Sizden çok daha akıllı olduğum bir tarafta, sizden çok daha akıllı insanlar yetiştiriyorum çok şükür. Hem işittiğim en ağır suçlama bu olsun"

Mehmet Ceyhan'dan kendisine 'Bunak' diyen Nagehan Alçı'ya çok ağır sözler: Altından kalkamazsın

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Dünya Sağlık Örgütü Mehmet Ceyhan Nagehan Alçı Koronavirüs Demans Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Bakmadan Geçme

6-8 EKİM OLAYLARI NE? Kobani olayları ne zaman oldu, kaç kişi öldü, olay ne? Öğretmen il içi atama sonuçları! Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 23 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Lara kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Lara kaç yaşında, nereli? Lara biyografisi! TOKİ konut ve iş yeri satışı ne zaman? TOKİ açık artırma ne zaman, saat kaçta? ALTIN FİYATALARI DÜŞÜYOR MU? 23 Mayıs canlı altın fiyatları! Ata, yarım, çeyrek, gram altın ne kadar? 23 Mayıs hangi burç? 23 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 23 Mayıs tarihi hangi burç olur? Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinden ayrıldı mı? Sette kriz mi çıktı? EKPSS SONUÇ EKRANI! EKPSS saat kaçta açıklanacak, açıklandı mı? EKPSS sonucu nasıl öğrenilir? Halil İbrahim Özgün kimdir? Halk Tv konuğu Halil İbrahim Özgün kaç yaşında, nereli? Halil İbrahim Özgün biyografisi! Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak? 2024 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM! Temmuz ayında asgari ücrete zam geliyor mu? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? GELİNİM MUTFAKTA 23 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128112 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

500

Yorumlar (18)

melihsah özen:

Bu Mehmet Ceylan nasıl tıp profesörü olmuş enteresan adam televizyon gezmek milletle polemiğe girmekten ne zaman bilim le uğraşıyor televizyonu ne zaman açsam bu adam böyle antipatik tipler yüzünden insanların doktorlara güveni kalmadı

76
226
yanıtYanıtla
Hasan Tartal:

Senin beynin yetmez anlamaya zorlama hiç

yanıt87
yanıt20
melihsah özen:

Aklın yok fikrin çok belli senin Hasan efendi görünen gerçeği idrak edecek kapasite olmamasından anlaşılıyor

yanıt14
yanıt32
Kukari Badi:

Öyle bir ülke düşünün ki, yalakalıkla bir yere gelmiş insanlar koca profesörlere yalakalık yaptıkları kişilerin gücünü kullanarak istediği gibi hakaret edebiliyorlar. Bu arada Nagehan hanıma bir soru, neden genç doktorların çoğu yurtdışına neden kaçıyor? Sizin gibiler yüzünden olabilir mi?

236
28
yanıtYanıtla
Ahmed Altuntaş:

AŞŞI SEVERLER BİRBİRİNE DÜŞTÜ. İYİ BÖYLE YİYİN BİRİBİRİNİZİ... BENİM GÖZÜMDE İKİSİ DE BEŞ PARA ETMEZ...

31
111
yanıtYanıtla
Yasemin Oz:

Mehmet hocam çok değerlidir. Hocanın twitteki en güzel cümlesi '' sizden daha akıllı insanlar yetiştiriyorum''

113
11
yanıtYanıtla
Aycan :

Aynen.......Nokta

yanıt32
yanıt9
VAHAP YILMAZ :

Bu Nagehan alçı'ya, kocası rasim ozan kütahyali'ya televizyonlarda hergun millete akıl verme fırsatı verilmesi bile Türkiye'de basının yerlerde surundugunun göstergesi.Kari koca ikisinin kendi akılları kendilerine yetmiyor, hergun tv'lerde boy gösteriyorlar.Trajik....

85
11
yanıtYanıtla
Kemal Y:

Nagehan Alçı, fikrini beyan etmiş sanane mehmet bey... Ayrıca, millette Nagehan hanım ile aynı fikirde neredeyse...

14
80
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Hocam Füze atsan bu kadar etkili olmazdı bu yobaza

65
15
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title