Haberler

Medicana Sivasspor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Medicana Sivasspor, ligin 16'ıncı haftasında kendi evinde oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarının kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Medicana Sivasspor, ligin 16'ıncı haftasında kendi evinde oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarının kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Teknik sorumlu Okan Buruk nezaretinde gerçekleşen antrenman pas çalışması ile başladı. Kırmızı beyazlılar açma-germe hareketleriyle devam ettiği antrenman daha sonra basına kapalı olarak devam etti. Antrenmana sakatlığı bulunan Adem Koçak katılmadı.

Hafif sakatlığı bulunan Erkan Kaş ise takımdan aydı düz koşu yaptı. Antreman öncesi basın mensuplarına Kayserispor maçıyla ilgili açıklamada bulunan ön libero Djakaridja Kone, "Geçen hafta güzel bir galibiyet aldık. Bu hafta da önemli bir maçımız var. Zor bir maç olacak ama konsantrasyonumuzu, mücadelemizi, oyun disiplinimimizi kesinlikle bozmayacağız. Gençberliği maçında oynadığımız gibi bu haftasonu da oynayacağız. 3-4 gün günümüz kaldı, hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Bu galibiyeti alırsak ligde önemli bir noktaya geleceğiz. O yüzden elimizden geleni yapacağız" dedi.

Taraftara çağrıda bulunan Kone, "Ben taraftardan çok memnunum. Kötü durumdayken bile bize destek oldular, arkamızda oldular. Bu maçta da stadımızı doldursunlar, onlara ihtiyacımız var." dedi. Medicana Sivasspor, yarın öğlen yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayserispor Adem Koçak Okan Buruk Sivasspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title