Haberler

Medeniyet Değerlerimize Sahip Çıkın

Güncelleme:

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, partililere ve vatandaşlara, "Her şey gelip geçicidir.

Medeniyet değerlerimize sahip çıkın. Evlatlarınıza da bunları anlatın" diye seslendi

Samsun'da vatandaşlar ve partililerle bir araya gelen AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, medeniyet değerlerinin önemine dikkati çekti. Özellikle çocuklara Çanakkale ruhunun aşılanmasını isteyen Demir, geziler yapılarak savaşın manasının daha iyi anlanabileceğini vurguladı.

İlkadım İlçesi Hançerli Mahallesi esnafı Dursun Ar tarafından kahvaltı programı düzenlendi. Çok sayıda esnaf, vatandaş ve partilinin hazır bulunduğu kahvaltıda Milletvekili Demir, kültürel ve tarihi konuların unutulmak üzere olduğuna dikkati çekti. Çocuklara artık Ahmet, Mehmet, Mustafa, Ayşe, Fatma gibi isimlerin verilmediğini dile getiren Demir, "Türkiye'de bu gittikçe azalıyor. Bakın Balkanlar'a orada Ahmet, Mehmet konulmaya devam ediyor" dedi.

EVLATLARINIZA İYİ ANLATIN

Konuşmasında özellikle Çanakkale Zaferi'nin öneminin üzerinde duran Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "İstiklal Marşı'nın, Çanakkale Savaşı'nın manasını anlamalıyız. Teşkilatlarımız ve vatandaşlar geziler düzenleyerek, Çanakkale'ye gitmeli. Özellikle evlatlarınıza oraları gösterin. Bugün evinin önünde öğrenci servisiyle alınarak okuluna giden öğrenciler, bu ülkenin nasıl bir fedakarlıkla kurtarıldığını yerinde görüp öğrenmeli. Çanakkale'de bu kadar insanın niçin şehit düştüğünü, bu fedakarlığa niye katlanıldığını herkes bilmeli. Bugün rahat ticaret yapmayı, rahat siyaset yapmayı neye borçlu olduğumuzu bilmek zorundayız. Her şey gelip geçicidir. Bu yüzden medeniyet değerlerimize sahip çıkmalıyız. Bunu da evlatlarımıza iyi anlatmalıyız" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Osman Çetinkaya da, 2002 yılından buyana tüm milletvekillerinin sahada ziyaretler yaptığını belirterek, "Milletvekillerimizle beraber sizleri bazen evinizde, bazen işyerinizde ziyaret ediyoruz. Bazen de bu tür etkinliklerde bir araya geliyoruz. Sorun ve sıkıntılarınızı dinliyoruz. Milletvekillerimiz yapabilecek olduklarını not alıp, ilgileniyor" dedi. İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz da, bölge bölge kahvaltılar düzenlenerek, vatandaşlarla birlikte olmanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'LA FOTOĞRAF

Konuşmaların ardından kahvaltıyı düzenleyen Dursun Ar, 1999 yılında Milletvekili Cemal Yılmaz Demir'in Samsun'da evinde kalan Başbakan Erdoğan'la çekildiği bir fotoğrafı Demir'e hediye etti. Fotoğrafta Milletvekili Demir'in merhum babası Cemal Demir'de yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cemal Yılmaz Demir Ak Parti İlkadım Samsun Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

title