Haberler

Meclis Üyesini Tornavida İle Öldürdü

Güncelleme:

Bolu'da yaralı olarak bulunan CHP'li İl Genel Meclis Üyesi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bolu'da otomobilinin içinde yaralı olarak bulunan CHP'li İl Genel Meclis Üyesi Sebahattin Öztürk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

TORNAVİDA İLE ÖLDÜRÜLDÜ

Edinilen bilgiye göre, evinde iftar verdikten sonra kendine ait otomobille teravih namazına giden Sabahattin Öztürk, Sağlık Mahallesi Muhtarlığı'nın hemen önünde aracına yaklaşan zanlı Arif T. isimli bir şahıs sol kolunun altından tornavida soktu. Bir anda ne olduğunu anlayamayan CHP'li İl Genel Meclis Üyesi'ne ilk yardımı yoldan geçen 4 kişi yaptı. Acı içinde kalan Öztürk'e olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri müdahale etti.

Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan il genel meclis üyesi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve çok sayıda partili hastaneye gelerek Başhekim Hüseyin İka'dan bilgi aldı. Sabahattin Öztürk'ün ailesi hastane önünde sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri Arif T.'yi gözaltına aldı. Öztürk'ün otomobili incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

İddiaya göre, Sabahattin Öztürk, katil zanlısı olan Arif T. ve ailesine işsiz olduğu için yardım ediyordu. Öztürk, kahvehanede gördüğü katil zanlısına kahvehanede vakit geçireceğine çalışması yönünde telkinlerde bulunduğu, şahsın ise buna karşılık Öztürk'le tartıştığı ve tartışmanın büyümesi sonucu yumruklaştıkları öğrenildi. Bu tartışmanın ardından kahvehaneden ayrılan Sabahattin Öztürk'ü aracına bininceye kadar takip eden Arif T. tornavidayı Öztürk'e sokup çıkardıktan sonra oradan kaçtığı öğrenildi. Polis tarafından evinde yakalanan Arif T. cinayeti itiraf ederken olayda kullanılan tornavida da ele geçirildi.

Öztürk'ün cesedi, otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Sabahattin Öztürk Sebahattin Öztürk Bolu Politika Güncel Haberler

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Hava sıcaklığı 12 derece birden artıyor! Meteoroloji'den 'Dışarı çıkmayın' uyarısı

Hava sıcaklığı 12 derece birden artıyor! Meteoroloji'den "Dışarı çıkmayın" uyarısı

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! CANLI maç izle! (POLONYA-TÜRKİYE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 10 Haziran günün maçları nereden izlenir? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 10 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? 11 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 11 Haziran burç yorumları nedir? KULAK ÇINLAMASI NEDEN OLUR? Kulak çınlaması nasıl geçer? BUKET ÖZGÜNLÜ BOYACI NEDEN TUTUKLANDI? Şanlıurfa'dan Ankara'ya kuduz köpek getirme olayı ne? Buket Özgünlü Boyacı kimdir? 35 hasta köpeği Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı?
Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title