Haberler

MASKİ'den Manisa'nın Her Noktasına Hizmet

Güncelleme:

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesindeki Kargınışıklar Mahallesi Basri Koçyiğit Ortaokulu için bir kilometrelik içme suyu hattı döşeme çalışmasına başladı.

Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki altyapı ihtiyaçları için etkili çözümler geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Demirci ilçesine bağlı Kargınışıklar Mahallesi'nde bulunan Basri Koçyiğit Ortaokulu'na bir kilometre uzunluğunda içme suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştiriyor. MASKİ ekiplerince yürütülen çalışma tamamlandığında, öğrencilerin su ihtiyacı kaliteli ve güvenli altyapı sayesinde karşılanmış olacak.

"Her zaman ihtiyaçlarımızla ilgileniyorlar"

Kargınışıklar Mahalle Muhtarı Osman Altun, "Mahallemizde bulunan ortaokulumuza MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından içme suyu şebekemiz döşeniyor. Sağolsunlar her zaman ihtiyaçlarımızla ilgileniyorlar. Bu işin sonucunda çocuklarımız faydalanacağı için daha memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve A'dan Z'ye tüm birimlerde görev yapan ekibine yapılan hizmetler için çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Demirci Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title