Haberler

Maski Bolu'da, Su Ve Atıksu Yönetimini Konuştu

Güncelleme:

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Türkiye Belediyeler Birliği'nin düzenlediği Su ve Kanalizasyon İdareleri 8'inci İstişare Toplantısı'na katılarak su ve atıksu yönetimi ile ilgili istişarelerde bulundu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Bolu'da düzenlenen Su ve Kanalizasyon İdareleri Genel Müdürleri 8'inci İstişare Toplantısı'na katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, TBB Genel Sekreteri Hayrettin Güngör, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürü Dr. Bülent Selek'in bulunduğu toplantıda MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Erdal Nohutçu, Abone İşleri Daire Başkanı Ali Öztozlu ve Atıksu Arıtma Daire Başkanı Gökhan Çevik ile 30 büyükşehir belediyesine bağlı su ve kanalizasyon idarelerinden yöneticiler de yer aldı. Büyükşehirlerde ve kırsal alanlarda su ve atıksu yönetimi, içme suyu ve abone yönetimi gibi çeşitli konuların oturumlar halinde görüşüldüğü toplantıda, Türkiye genelinde görev yapan idarelerin sorunlarına ortak çözüm arayışlarına yönelik istişareler gerçekleştirildi.

Sorunlara ortak çözüm arayışı

Toplantıyı değerlendiren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, "Katılmış olduğumuz toplantı vesilesiyle diğer su ve kanalizasyon idarelerinde görev yapan meslektaşlarımızla tanışma ve değerlendirmeler yapma imkanı elde ettik. Kurumiçi işleyişimiz ile ilgili konuları görüşmenin yanında, hizmet sürecinde karşılaştığımız sorunlar ve bunların aşılmasına yönelik ortak bir çözüm geliştirmek amacıyla da fikir alışverişinde bulunduk. Hizmet kalitemizi daha da yüksek standartlara ulaştırmak adına bu gibi istişare ve görüşme toplantılarının katkısı elbette ki yadsınamaz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Öztürk Türkiye Bolu Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title