Haberler

Marmaris Başkan Acar'dan Cenazede Gerginlik Açıklaması

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, dün toprağa verilen turizmci Ahmet Özkal'ın defnedilmesinin ardından yaşanan gerginlikle ilgili CHP İlçe Başkanlığı'nda basın açıklaması yaptı.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, dün toprağa verilen turizmci Ahmet Özkal'ın defnedilmesinin ardından yaşanan gerginlikle ilgili CHP İlçe Başkanlığı'nda basın açıklaması yaptı. CHP Muğla Milletvekilleri Ömer Süha Aldan, Tolga Çandar, Tunceli Milletvekili Kamer Genç ve çok sayıda partilinin de destek vermek üzere yanında bulunduğu Başkan Acar, her zaman sağduyulu ve olaylardan kaçınan taraf olduklarını, kimsenin şahsına kişisel bir hakarette bulunmadıklarını söyledi. DÜRÜSTLÜĞE DAVET ETTİ

Cenazede yaşananları anlatan Başkan Acar, cenazeye yanında koruma yokken hatta cep telefonu bile olmadan gittiğini belirterek şöyle dedi

Mezarlıkta, Doğan Tugay'ın geçtiğini fark ettim ve bir iki adım attıktan sonra omuzumdan birisi dokundu. Arkaya döndüğümde Tugay, iki parmağıyla dudağımın köşesine dokunarak, 'Ulan selamıma neden cevap vermiyorsun' dedi. O anda onun gösterdiği yere yumruk yedim ve yere düştüm. Bu kabullenilemeyecek bir hadise. Bir insan iki parmakla dudağa neden dokunur Demek ki noktayı gösterdi. Koruması da bana vurdu.

SANDIKTA HESAPLAŞMAYI TEKLİF ETTİ

Başkan Acar, Bizler adabıyla edebiyle görevimizi sonuna kadar yerine getiren insanlarız. Külhanbeyliği, eşkiyalığı hiç bir zaman yol olarak kendimize belirlemedik. Nasıl Başbakan şu anda 'Halk iradesi' diye söylemlerde bulunuyorsa. Doğan Tugay'ın onuru, haysiyeti, şerefi varsa 2014 yerel seçimlerinde karşıma çıksın. Sandıkta hesaplaşalım. Attırdığı o yumruğun hesabını orada görelim diye konuştu.

ÇANDAR SALDIRI PARTİMİZE YAPILMIŞTIR

CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar da, olayı partilerine yapılmış bir saldırı olarak değerlendirerek şunları söyledi

Burada birimize yapılmış bir saldırı Genel Başkanımız ve tarihimize yapılmış bir saldırıdır. Bu ülkenin onuru bizim üzerimizdedir. Böyle mafyavari tutumlarla bizim yöneticilerimizi, üyelerimizi sindirebileceklerini düşünmeleri bile büyük bir saflıktır. CHP'yi tanımamışlar demektir. Biz asla öfke ve kin duyguları taşımıyoruz. Ancak sormaktan da kendimizi alamıyoruz. AKP Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük suç örgütü müdür ki, onun başındaki adam bir Kasımpaşa kabadayısı üslubuyla çıkıp ona buna ağza alınmayacak laflarla konuşabiliyor. Onun Belediye Başkan adayı, demokratik olarak seçimi kazanan Belediye Başkanı'na kin güdüyor ve arkasından bir fırsatını bulunca fiili saldırıda bulunabiliyor

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tolga Çandar Marmaris Muğla Politika Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title