Haberler

Mardin Nusaybin'de Öğretmenlere Ücretsiz Kuaför Hizmeti

Nusaybin'de öğretmenlere ücretsiz kuaför hizmetiAhmet AKKUŞ NUSAYBİN (Mardin), (DHA)- MARDİN'in Nusaybin ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Şafak Kavak, Öğretmenler Günü nedeniyle erkek ve kadın öğretmenlere 3 gün boyunca ücretsiz kuaför hizmeti vereceklerini duyurdu.

Nusaybin'de öğretmenlere ücretsiz kuaför hizmeti

Ahmet AKKUŞ NUSAYBİN (Mardin), (DHA)- MARDİN'in Nusaybin ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Şafak Kavak, Öğretmenler Günü nedeniyle erkek ve kadın öğretmenlere 3 gün boyunca ücretsiz kuaför hizmeti vereceklerini duyurdu.

Nusaybin Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Şafak Kavak, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde öğretmenlere yönelik birçok etkinlik ve organizasyon yaptıklarını söyledi. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak, erkek ve kadın öğretmenlere 26 Kasım Pazartesi gününden itibaren 3 gün boyunca ücretsiz kuaför, saç kesim ve bakım hizmeti verileceğini kaydeden Kavak, bu hizmetten yararlanmaları için tüm öğretmenlere çağrıda bulundu. Kavak, Bu vesileyle biz de fedakar ve cefakar öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz. Merkezimizde kuaförlük eğitimi veren uzman kuaförlerimiz var. Ayrıca eğitim verdikleri kursiyerlerimiz de var. Pazartesi gününden itibaren öğretmenlerimize ücretsiz, saç kesimi ve bakım hizmetine başlayacağız. Bu hizmetimiz üç gün devam edecek dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nusaybin Mardin Kuaför Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title