Haberler

Mansur Yavaş'tan Depremzede Öğrencilerin Eğitimine Destek Çağrısı: "Akıllı Telefon, Tablet, Bilgisayar Desteğinde Bulunmak İsteyen Vatandaşlarımızı...

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, “Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için depremzede evlatlarımıza akıllı telefon, tablet ve bilgisayar desteğinde bulunacağız. Destekte bulunmak isteyen vatandaşlarımızı 09.00-17.00 arasında Başkent Kart Bankomuza bekliyoruz” açıklaması yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için depremzede evlatlarımıza akıllı telefon, tablet ve bilgisayar desteğinde bulunacağız. Destekte bulunmak isteyen vatandaşlarımızı 09.00-17.00 arasında Başkent Kart Bankomuza bekliyoruz" açıklaması yaptı.

ABB Başkanı Yavaş, bugün Twitter üzerinden vatandaşları depremzede öğrenciler için akıllı telefon, tablet ve bilgisayar bağışında bulunmaya davet etti. Başkan Yavaş, "Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için depremzede evlatlarımıza akıllı telefon, tablet ve bilgisayar desteğinde bulunacağız. Destekte bulunmak isteyen vatandaşlarımızı 09.00-17.00 arasında Başkent Kart Bankomuza bekliyoruz" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden konuya ilişkin yapılan açıklama ise şöyle:

"Başkentimize gelen depremzede evlatlarımızın eğitim haklarından mahrum kalmamaları adına kendilerine belediyemizce teslim edilmek üzere akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlarınızı 09.00-17.00 saatleri arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi Merkez Binası A Blok giriş katında yer alan Başkent Kart Bankomuza teslim edebilirsiniz."

Kaynak: ANKA / Güncel

Tablet Bilgisayar Akıllı Telefon Başkent Kart Mansur Yavaş Bilgisayar Ankara Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title