Haberler

Manisaspor'da Hedef 3 Puan

TFF 1'inciLig'de son maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Manisaspor, yarın play off mücadelesi veren Altınordu'yu konuk edecek.

TFF 1'inciLig'de son maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a deplasmanda 1-0  mağlup olan Manisaspor, yarın play off mücadelesi veren Altınordu'yu konuk edecek. 19 Mayıs Stad'ında saat 18.30'da başlayacak müsabakayı Emre Malok yönetecek. TRT Spor'dan naklen yayınlanacak maçın bilet fiyatları Tarzan M. Ömer Şahmalı tribünü ve 1965 tribünü 1 TL, Tarık Almış VIP tribünü 15 TL, Spil kale arkası ve misafir tribünü 10 TL olarak belirlendi.

Manisaspor'da cezalı İsmail Haktan, Sebaihi ve Emre forma giyemeyecek. Sağ kasığında yırtık tespit edilen kaleci İsmail, sağ üst adalesinde zorlanma bulunan Mikic'in oynaması zor. Sol üst adalesinde zorlanma olan Dimov'un görev alabileceği belirtildi.

Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, "Artık maç kaybetmek gibi bir lüksümüz yok. Hedefimiz 3 puan" dedi. Altınordu'da ise sakatlığı süren Hasan Kabze, milli takımlara giden Berke ve Alican yok. Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "İlk 6 için kazanmak zorundayız" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Manisaspor Altınordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title