Haberler

MANİSA Salihli'deki kazada ölen 6 kişiden 5'inin cenazeleri toprağa verildi

Güncelleme:

Salihli'deki kazada ölen 6 kişiden 5'inin cenazeleri toprağa verildiManisa'nın Salihli ilçesinde, yolcu otobüsü, panelvan minibüs ve otomobilin karıştığı kazada yaşamını yitiren 6 inşaat işçisinden 5'i, gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandı.

Salihli'deki kazada ölen 6 kişiden 5'inin cenazeleri toprağa verildi

Manisa'nın Salihli ilçesinde, yolcu otobüsü, panelvan minibüs ve otomobilin karıştığı kazada yaşamını yitiren 6 inşaat işçisinden 5'i, gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaşamını yitiren bir diğer kişi olan minibüs sürücüsü Ahmet Yuca'nın (50) cenazesinin torağa verilmesi için ise şehir dışından gelecek yakınlarının beklendiği bildirildi.

Dün (çarşamba) saat 18.00 sıralarında Salihli - Demirci Karayolu Adala Mahallesi Bezirganlı mevkiinde meydana gelen kazada can pazarı yaşandı. Salihli'den Demirci yönüne giden Ahmet Gök'ün kullandığı 40 AAF 250 plakalı yolcu otobüsü, karşıdan gelen ve hatalı sollama yaptığı öne sürülen Ahmet Yuca yönetimindeki 45 LE 989 plakalı panelvan minibüsle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan panelvan minibüse arkadan gelen Yunus Emre Kalya'nın kullandığı 48 ABL 718 plakalı otomobil çarpıp, yoldan çıktı. Kazada, panelvan minibüsün sürücüsü Ahmet Yuca ile aynı araçtaki kendisi gibi inşaat işçisi olan Çınar Baysak (38), Erol Kilit (48), Mehmet Yanar (44), Rahim Aydın (47) ve Şeref Öktem (42) yaşamlarını yitirdi. Kazada, 22 kişi de yaralandı. Yaralılar Salihli Devlet Hastanesi ile ilçedeki özel hastanelerde tedaviye alındı.

Katliam gibi kazada ölenlerden Çınar Baysak, Erol Kilit, Mehmet Yanar, Rahim Aydın ve Şeref Öktem'in cenazeleri Salihle Devlet Devlet Hastanesi morgundan yakınları tarafından alındı. Evli ve 3 çocuk babası Çınar Baysak ile evli ve 6 çocuk babası Şeref Öktem'in cenazeleri, öğle vakti beklenmeden toprağa verildi. Baysak, Gaffar Okan Mahallesi'ndeki Gaffar Okan Camisi'nde kılınan namazın ardından, Öktem de Yılmaz Mahallesi Camisi'nde kılınan namazın ardından mahalle mezarlıklarında toprağa verildi.

OĞLU GÖZYAŞI DÖKTÜ

Ölenlerden Erol Kilit, Mehmet Yanar ve Rahim Aydın için ise öğlende farklı camilerde cenaze töreni düzenlendi. Evli ve 2 çocuk babası Erol Kilit için Kurtuluş Mahallesi'ndeki Kurtuluş Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine MHP'li Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kilit'in ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Cenaze töreninde, Kilit'in 11 yaşındaki oğlu Alperen Kilit gözyaşı döktü. Alperen Kilit'i Belediye Başkanı Kayda teselli etmeye çalıştı. Kılınan namazın ardından Kilit'in Hacı Bektaşlı Mezarlığı'na götürülen cenazesi toprağa verildi.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Evli ve 2 çocuk babası Rahim Aydın için ise Keli Mahalllesi'ndeki Süleyman Ağa Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Aydın'ın yakınları ve sevenleri katıldı. Kılının namazın ardından Aydın'ın bir süre omuzlarda taşınan tabutu cenaze aracına konulup, Keli Mezarlığı'na götürüldü. Aydın, burada gözyaşları içinde defnedildi.

Kaza kurbanlarından evli ve 4 çocuk babası Mehmet Yanar da Atatürk Mahallesi'ndeki Hazreti Hamza Camisi'nde kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede gözyaşları sel oldu.

Aynı kazada yaşamını yitiren panelvan minibüsün sürücüsü, 5 çocuk babası Ahmet Yuca'nın cenazesinin ise, şehir dışından yakınlarının gelmesinin ardından toprağa verileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Salihli Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title