Haberler

Manifaturacılardan Engellilere Tekerlekli Sandalye

Esnaf Odaları bünyesinde faaliyet gösteren Turgutlu Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası, kendi bütçelerinden 6 elektrikli ve 5 normal tekerlekli olmak üzere 11 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi engelli vatandaşa törenle teslim etti.

Esnaf Odaları bünyesinde faaliyet gösteren Turgutlu Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası, kendi bütçelerinden 6 elektrikli ve 5 normal tekerlekli olmak üzere 11 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi engelli vatandaşa törenle teslim etti.

Turgutlu Esnaf Odası'nda düzenlenen teslim törenine Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Turgutlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Orcan, Turgutlu Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Necip Köken, Turgutlu Marangozlar Odası Başkanı Ali Laleseven, Elektrikçiler Odası Başkanı Sabri Toker, Şoförler Odası Başkanı Gökhan Yörüyen, birçok oda başkanı, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Ayla Yönet, Turgutlu Engelliler Derneği yöneticileri ve vatandaş katıldı.

Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, sosyal duyarlılığından dolayı oda başkanı olmak üzere tüm yöneticilere teşekkür ederek "Toplumumuzda özel gereksinimleri olan engelli vatandaşlarımızın hayatlarını bir nebzede olsa kolaylaştırmak adına bu tekerlekli sandalyeleri vatandaşlarımıza teslim ediyoruz" dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan da, herkesin bir engelli adayı olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bunun bilincinde yaşamalıyız. Ben kısa bir süre önce engelli yaşamanın ne olduğunu az da olsa yaşadım. Küçük bir kırık sonucu neredeyse 1,5 aylık bir süreçte özel bir aparatla dolaşmak zorunda kaldım. O anlarda engelli vatandaşlarımızın nasıl sıkıntılar yaşayabildiğini tecrübe ederek yaşadım. Biz belediyemiz olarak engelli vatandaşlarımızın her an yanındayız. Geçen

aylarda engelli aracını hizmete soktuk, bu araç haftanın 6 günü çalışıyor ve engelli vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Bu hayrı yapan odamıza da ayrıca teşekkür ediyorum"

Turgutlu Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Necip Köken de Oda olarak sadece kendi sorunlarına çözüm aramakla değil, yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimize de el uzatmakla yükümlü olduklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmada bir nebze olsun yardımımız dokunuyorsa ne mutlu bize. Şunu belirtmek isterim ki, onların yüzünde göreceğimiz küçük bir tebessüm, bizim amacımıza ulaştığımızın işareti olacaktır" - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Serhat Orhan Turgutlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title