Haberler

Mamak'a ikinci bebek kütüphanesi

Güncelleme:

Mamak Belediyesi, Akdere mahallesinde Akdere Bebek Kütüphanesi'ni hizmete açtı.

Mamak Belediyesi, Akdere mahallesinde Akdere Bebek Kütüphanesi'ni hizmete açtı.

Pek çok ülkede sayısı hızla artan bebek ve çocuk kütüphanelerinin Mamak'ta da sayıları gittikçe artıyor. Mamak Belediyesi Yeşilbayır Bebek Kütüphanesi'nin ardından, Akdere mahallesinde Akdere Bebek Kütüphanesi'ni hizmete açtı. Akdere Bilim ve Sanat Merkezi içerisinde 123 metrekarelik alanda bebeklerin görsel okuma dönemlerinde faydalanacakları oyuncaklar ve dokunmatik kitapların yer aldığı Bebek Kütüphanesi, ebeveynleriyle gelen 0-3 yaş grubu bebeklerin nitelikli vakit geçirmelerini saplayacak etkinlikler yapması ve en önemlisi, çocuklara kitap okuma alışkanlığını kazandırmayı amaçlıyor.

Kitaplarla erken tanışıyorlar

Bebek ve çocukların çok erken dönemde kitaplarla etkileşiminin, onların gelişimi üzerinde çok olumlu etkileri olduğunu kaydederek, eğitim yaşını sıfıra indirdiklerini söyleyen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamak için Mamak'ımızda ikinci Bebek Kütüphanemizi açtık. Tüm vatandaşlarımızın gelip kütüphaneden faydalanmalarını istiyoruz. Ücretsiz bir şekilde vereceğimiz kitapların çocukların gelişimlerinde kilit bir rol oynayacağını düşünüyoruz. Bebeklik döneminden başlayan yaşam boyu öğrenme sürecinde, okuma-öğrenme ilişkisinin kurulmasına aracılık ederek, okumanın bir eylem olmaktan öte bir yaşam biçimi olmasını destekleyecek. Şimdiden tüm annelerimiz ve yavrularımız için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mamak Belediyesi Akdere Bebek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title