Haberler

Maltepe Kent Konseyi'nden Bursa Kent Konseyi'ne Ziyaret

Güncelleme:

Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Semih Pala ve yürütme kurulu, Maltepe Kent Konseyi Başkanı Esra Kaya Erdoğan ve yürütme kurulu üyelerini ağırladı.

BKK ofislerindeki ziyarette, BKK Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, Maltepe Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri Adem Kaya, Hazal Kaya, Ziya Ünker, Gençlik Meclisi Eş Başkanı Gamze Karslı, Asistan Burçin Eş, BKK Gençlik Meclisi Başkanı Yasin Taşkum, BKK Gençlik Meclisi üyeleri Buse Kumbara, Emine Malaştepe, Yerel Gündem Şube Müdür Yardımcısı Yasemin Tatlı, BKK Sivil Toplum ve Projeler Ofisi sorumlusu Başak Saygı Şahin hazır bulundu. Ziyaretten memnuniyet duyduklarını diye getiren BKK Başkanı Semih Pala, kent konseyinin işleyişi ve yapısı hakkında bilgi verdi. Kendi geliştirdikleri ve Türkiye'ye örnek olan yönerge hakkında da bilgi veren Pala, Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri, 4 Meclisi, 30 çalışma grubu ve yüzlerce gönüllü katılımcısıyla birlikte Türkiye'nin en güçlü ve en aktif kent konseyi haline geldiklerini söyledi. Herkese ve her kesime hitap eden çalışmalar yaptıklarını, Toplumsal Denge Çizgisi anlayışıyla hareket ettiklerini, bu sayede tüm kesimler tarafından BKK'nin kabul gördüğünü belirten Pala, "Yılda ortalama bin 500 etkinlik yapıyoruz. Kent konseyi yapısının ülke genelinde ve Bursa'nın tüm ilçelerinde daha iyi anlaşılması ve işletilmesi için de çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Ziyaretin sonunda BKK Başkanı Semih Pala, konuklara kent konseyinin ofislerini gezdirerek yapılan çalışmaları anlattı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Semih Pala Esra Kaya Maltepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title