Haberler

Maltepe'de Silahlı, Demir Sopalı Kavga: 6 Yaralı

Güncelleme:

İstanbul, Maltepe'de, aralarında husumet olan iki grup arasında çıkan silahlı, demir sopalı kavgada; 6 kişi silahla vurularak yaralandı.

Maltepe'de, dün saat 23.00 sıralarında Maltepe, Altıntepe Mahallesi, Emin Ali Paşa Caddesi üzerinde Murat Maral ile aralarında daha önceden husumet bulunduğu öğrenilen 6 kişi arasında çıkan sopalı-silahlı kavgada, aralarında Maral'ın da bulunduğu 6 kişi silahla vurularak yaralandı.

KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU

Olay, meydana geldi. İddiaya göre, Murat Maral'ın önü aralarında daha önceden husumet bulunduğu öğrenilen 6 kişilik bir grup tarafından kesildi. Grup ile Maral arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada Maral, 6 kişi tarafından demir sopalarla dövülerek darp edildi. Bunun üzerine, Maral belinden çıkarttığı silahla kendisine saldıran grubu kurşun yağmuruna tuttu.

SİLAHINI ELİNDEN ALDI

Olayda, Murat Haykır, Turan Haykır, Cuma Haykır, Yalçın Nurettin Erducan ve Adem Demir vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralandı. Silahlı kavgadan yara almadan kurtulmayı başaran Sinan Demir, Murat Maral'ın bir anlık dalgınlığından faydalanarak üzerine atladı, ardından da silahını aldı. Grubu kurşun yağmuruna tutan Maral, Sinan Demir tarafından açılan ateş sonucu ağır yaralandı.

2'Sİ AĞIR 6 YARALI

Çevredeki vatandaşların mahallede silah sesleri duyması üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk olarak durumu ağır olduğu öğrenilen Yalçın Nurettin Erducan'ı Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi'ne, Murat Maral'ı da Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırırken, yaralanan diğer 4 kişi de çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

POLİS OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI

Polis ekipleri, yaşanan silahlı kavga sonrası olay yerini güvenlik şeridi çekerek kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri de olay mahallinde delil toplayıp görgü tanıklarından bilgi aldı. Ayrıca bölgede bulunan güvenlik kameraları da incelemeye alındı. Maltepe Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Sinan Demir'i yakalayarak gözaltına aldı.

Olay esnasında çevrede bulunan Fatih Kaya isimli vatandaş, "Geldiğimizde herkes yerde yatıyordu. Büyük ihtimalle kavga çıkmış. Yaralıları olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırdılar" dedi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

sinan demir altıntepe maltepe Politika Güncel Haberler

Sürpriz buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüşecek

Sürpriz buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüşecek

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

Bakmadan Geçme

Adana 2024 yılı kurban satış ve kesim yerleri nereler? Özel sektöre Kurban bayramı tatili kaç gün? Kurban bayramı idari tatil mi, resmi tatil mi? EKPSS TERCİH BAŞLADI MI 2024? EKPSS tercihleri ne zaman, nasıl yapılır? EKPSS TERCİH KILAVUZU! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman, ne kadar yatacak? Erzurum Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Erzurum'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? E - OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? MEB e - Okul not ve DEVAMSIZLIK kapama tarihi ne zaman? Gaziantep Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Gaziantep'te kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? FERDİ KADIOĞLU FENERBAHÇE'DEN GİDİYOR MU? #9917 Ali Koç transfer ile ilgili ne dedi? Bonservis için takam verdi! #129349 Antalya Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Antalya'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Samsun Kurban kesim ve satış yeri 2024: Samsun'da kurban pazarı hangi ilçeye ve nereye kuruluyor? MOURİNHO MALİYETİ NE KADAR? Ali Koç açıkladı: Mourinho yıllık maliyeti kaç para? Kayseri Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Kayseri'de kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? İzmir'de kurban satış ve kesim yerleri nereler? İşte 2024 İzmir kurban pazarı konumları Ankara Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Ankara'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Bursa Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Bursa'da kurban pazarı nereye, hangi ilçeye kuruluyor?
Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

500

Yorumlar (3)

Kars lıMobil-IOS:

Istanbul da esrar , eroin , soytarıları asayişi yönetiyor zaten bunlarda kesin öyle bi olay Yüzünden bir Kişiyi sıkıştırmışlardır istanbul Emniyet Müd. ve Valisi boş yere o koltuklara daha fazla zarar vermeden bırakmalı.

4
3
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61mobilWeb@haberler.com:

Gülsuyu olsa hadi diyeceğim dhkp c ve elazığ ve bingöl ağırlıklı ülkücüler arasındaki husumettir diyeceğim ama bu şahsi mesele galiba ayrıca bu maltepe günden güne teskasa dönmeye başladı

4
0
yanıtYanıtla
KarahanmobilWeb@haberler.com:

Bilip bilmeden yazmış cizmissiniz kendiniz yazip kendiniz oynamissiniz bu kavga ne rant ne torbaci ne hirsiz ne arsiz delikanli bir Adamın dost ları tarafından satılmasının kanıtıdır murat maral abinin tamamen yanlış adamlara inanması güvenmesi görüldüğü gibi tek başına kalmasıdır . para icin dostunu arkadasini satanlar buradada murat marali satmistir.bugun beni satan yarın senide satar misali hadi iyi geceler maral ı taniyanlar bilir kendine yakışanı yapmıştır bos bos tespitlerde bulunmayin iyi geceler.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title