Haberler

Maltepe'de 23 Nisan kutlamalarında korku dolu anlar! Elindeki bıçağı sağa sola savurdu

Güncelleme:

Maltepe Belediyesi tarafından 23 Nisan etkinlikleri için kurulan eğlence alanında korku dolu anlar yaşandı. Kutlamalar esnasında bir anda sahneye çıkan bir şahıs, elindeki bıçakla güvenlik görevlilerine saldırdı. Yakalanan şahıs gözaltına alındı. Maltepe Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Özellikle çocukları mutlu etmek amacıyla düzenlediğimiz şenliğimizi hedef alan bu davranışı kınıyor, olayın hukuki zeminde takibini yapıyoruz." ifadelerine yer verildi.

İstanbul'un Maltepe ilçesinde düzenlenen 23 Nisan etkinliklerinde ilginç anlar yaşandı. Maltepe Belediyesi tarafından Altayçeşme Mahallesi'nde Yaşar Kemal Kültür Merkezi önüne kurulan eğlence alanına gelen bir şahıs elindeki bıçakla sahneye çıktı.

KADIN VE ÇOCUKLAR KORKU DOLU ANLAR YAŞADI

Zabıta görevlileri şüphelinin inmesini ve elindeki bıçağı bırakmasını istedi. Ancak uyarılara aldırış etmeyen şüpheli, elindeki bıçağı zabıtaya savurdu. Zabıta bıçaklanmaktan son anda kurtulurken, programa katılan kadın ve çocuklar çığlıklar attı.

Maltepe'de 23 Nisan kutlamalarında korku dolu anlar! Elindeki bıçağı sağa sola savurdu

GÜÇLÜKLE GÖZALTINA ALINDI

Durumu fark eden polis ekipleri, alanda çok fazla çocuk bulunduğu için silah kullanamadı. Plastik sandalyeleri kalkan yapan polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı.

15 SUÇ KAYDI VAR

Yakalanan Emre B. (28) isimli şüphelinin Maltepe Cezaevi'nden kısa süre önce tahliye olduğu öğrenildi. İşsiz olan şüphelinin yaralama, gasp, hırsızlık gibi suçlardan 15 kaydı olduğu belirtildi. Şüpheli emniyete götürüldü.

"BİR KİŞİ PROVOKASYON GİRİŞİMİNDE BULUNDU"

Olayla ilgili Maltepe Belediyesi de sosyal medya hesabından yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yaşar Kemal Kültür Merkezi etkinlik alanında gerçekleştirdiğimiz 23 Nisan Çocuk Şenliğimizde bir kişi provokasyon girişiminde bulunmuş, olay, zabıta ekiplerimizin ve emniyet güçlerimizin duruma erken müdahalesiyle herhangi bir tehlikeye yol açılmadan sonuçlanmış ve etkinliğimiz gün boyu sorunsuz devam etmiştir.

"HUKUKİ ZEMİNDE TAKİBİNİ YAPIYORUZ"

Baharı ve umudu karşıladığımız bu günlerde başta çocuklarımızın geleceği olmak üzere Türkiye'nin yarınları için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmamasını sağlayan emniyet güçlerimize ve zabıta ekiplerimize teşekkür ediyoruz. Özellikle çocukları mutlu etmek amacıyla düzenlediğimiz şenliğimizi hedef alan bu davranışı kınıyor, olayın hukuki zeminde takibini yapıyoruz."

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Güncel

Maltepe Belediyesi 23 Nisan Maltepe 3.Sayfa Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title