Haberler

Malatya Tso'dan, Tümsiad'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Meclis Başkanı Sami Payza ve yönetim kurulu üyeleri, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Malatya Şube Başkanlığına atanan Murat Gümüş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Meclis Başkanı Sami Payza ve yönetim kurulu üyeleri, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Malatya Şube Başkanlığına atanan Murat Gümüş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, TÜMSİAD'ın yeni Başkanı Murat Gümüş'e başarılar dileyerek, " Türkiye'mizin çok değerli bir STK'sı olan TÜMSİAD'ta bir görev değişikliği oldu, yeni başkana hayırlı olsun için geldik. Bu kuruluşlar önemli sivil toplum kuruluşlarıdır. Bizim ortak amacımız Türkiye'nin ve Malatya'nın ekonomisinin ve ticaretinin büyümesidir. Biz bu tür sivil toplum kuruluşları ile istişare içerisinde hareket edeceğiz. Malatya'nın kalkınması, gelişmesi ve büyümesi için el birliği ile hareket edeceğiz. Bunda sonraki yapacağı çalışmalarda başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜMSİAD Malatya Şube Başkanı Murat Gümüş ise yaklaşık iki ay önce genel merkez tarafından Tüm Sanayiciler ve İş adamları Dernek Başkanlığı'na atandığını anımsatarak, "Yeni yönetimimize, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız, Meclis Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri bizlere hayırlı olsun ziyaretimize geldiler. Bizlere göstermiş oldukları ilgi alaka ve nezaketten dolayı teşekkür ediyorum. Bende Ticaret ve Sanayi Odasının meclis üyesiyim. Biz Tüm Sanayiciler ve İş adamları Derneği olarak başkanımızın yanındayız. Başkanımızla birlikte beraber hareket edeceğiz. Malatya'nın ticaretinin ve sanayisinin gelişimi için hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde hayırlı hizmetlerde bulunacağız" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Hüseyin Erkoç Türkiye Malatya Gümüş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title