Haberler

Malatya TSO'dan Gelecek Partisi İl Başkanlığına iadeyi ziyaret

Güncelleme:

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığı'nı ziyaretinde konuşan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, "Üyelerimizin ve ilimizin problemlerini tüm siyasi partilerle paylaşıyoruz" dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan'a iadeyi ziyarette bulundu.

"TÜM PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ"

Başkan Sadıkoğlu, ziyarette şunları söyledi; "Malatya TSO olarak tüm partilere eşit mesafede olduğumuzu her platformda dile getiriyoruz. Bugün de Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığı'nı ziyaret ediyoruz. 2021 yılının Ağustos ayında il başkanlığı görevine atanan ve kısa sürede yönetim kurulunu oluşturan Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan, yönetim kuruluyla birlikte geçtiğimiz aylarda odamızı ziyaret etmişti. Biz de bugün Odamızın yönetim kurulu ve meclis üyesi arkadaşlarımızla iadeyi ziyarette bulunuyoruz. Partinin 50 kişilik il yönetiminde çok sayıda üyemiz olan iş insanı ve esnafın yer almasını önemli görüyoruz. Partilerin yönetimlerinde üyelerimizin olması, bizlerin sorunlarımızı siyasi partilere iletme konusunda önemsediğimiz bir durum. Malatya TSO olarak üyelerimizin ve ilimizin problemlerini tüm siyasi partilerle paylaşarak, istişare kültürünü önemsiyoruz. Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan'a ve il yönetimine tekrardan hayırlı olsun diyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."

"OĞUZHAN BAŞKANI DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu'nun çalışmalarını yakından takip ettiğini ve her konuda desteklediğini belirten Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan, "Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'na ve kıymetli heyetine bizlere yapmış oldukları iadeyi ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Sadıkoğlu eskiden beri tanıdığımız, sevdiğimiz ve değer verdiğimiz bir kardeşimiz. Kendisini bundan önce desteklediğimiz gibi bundan sonrada desteklemeye devam edeceğiz. İstihdama ve ihracata yönelik yaptığı tüm çalışmaları yakından takip ediyoruz ve tebrik ediyoruz. Tekrardan kendilerini il başkanlığımızda ağırlamaktan dolayı memnun olduğumu belirtmek isterim" dedi.

Ziyarette, Malatya TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Dündar, Cumali Karahan, Ömer Dinç, Meclis Başkan Vekili Hakan Er, Meclis Divanı Üyesi Ayhan Altunok, Meclis Üyeleri Osman Yıldırım, Oğuz Alkan, Eşref Kalan, TOBB Malatya Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Harun Paşahan ve TOBB Malatya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hilal Acı yer aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gelecek Partisi Ahmet Ercan Malatya Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title