Haberler

"Malatya Günleri" Feshane'de Başladı

Güncelleme:

"Malatya Günleri", 28 Ağustos – 2 Eylül 2012 tarihleri arasında İstanbul Feshane Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak.

İstanbul'da ikinci kez düzenlenecek olan "Malatya Günleri" Malatya Valiliği'nin koordinasyonunda Malatya Belediyesi, Malatya Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası, Malatya Kayısı Araştırma-Geliştirme ve Tanıtma Vakfı, İstanbul'daki Malatyalı Sivil Toplum Örgütleri, Ströer Kentvizyon ve Turkuvaz Medya Grubu'nun katkılarıyla gerçekleştiriliyor.

Malatya Günleri'nin Feshane'deki açılış törenine Malatya Valisi Doç. Dr. Ulvi Saran, Eyüp İlçe Kaymakamı Osman Kaymak, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Milletvekili Öznur Çalık, Cemal Akın, Mevlüt Aslanoğlu, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, vali yardımcıları, Malatya ilçe kaymakamlarının yanı sıra pek çok kurum ve kuruluşun temsilcileri de katıldı.

Etkinlik saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından başladı. Törenin açılış konuşmasını Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu yaptı. Törende katılan Malatya Valisi Doç. Dr. Ulvi Saran, yaptığı konuşmada Malatyalılara veda etti.

Heyet açılışın ardından stantları gezdi. Heyete Malatya sarması ikram edildi. Yöresel yiyeceklerin ve kültürünün örneklerinin sergilendiği etkinlikte Başkan Kavuncu'ya Darande Belediyesi tarafından rozet takıldı.

Malatya'nın sahip olduğu doğal, tarihi ve kültürel turizm potansiyelini ulusal alanda tanıtmak; zengin ve sağlıklı mutfak kültürü ve damak tadını ülke geneline duyurmak; yöresel değerleri ve ürünlerini sergilemek; Malatyalı iş adamlarının sahip olduğu önemli marka ve ticari ürünleri ülke genelinde tanıtmak ve Malatya'yı il sınırları dışına taşırarak anlatmak ve aktarmak için düzenlenen "Malatya Günleri" İstanbul Feshane'de 6 gün süreyle 10.00-21.00 saatleri arasında "ücretsiz" olarak gezilebilecek.

Düzenlenen etkinlikte; çeşitli sektörlerden Malatyalı firmalar hem ürünlerinin tanıtımı hem de satışını yapacaklar. Ayrıca etkinlik süresince her gün Feshane otoparkında kurulacak olan sahnede Malatya Musiki Cemiyeti konserler verecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Kavuncu Ulvi Saran İstanbul Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title