Haberler

Makineye Kaptırdığı Parmakları Kopan Genç Öldü

Güncelleme:

Bursa'da çalıştığı matbaada meydana gelen iş kazası sonucu sağ elinin 4 parmağı kopan Ali Temiz kurtarılamadı.

Bursa'da çalıştığı matbaada meydana gelen iş kazası sonucu sağ elinin 4 parmağı kopan ve parmakları dikilmesi için ameliyatla karın boşluğuna yerleştirilen 23 yaşındaki Ali Temiz kurtarılamadı.

Merkez Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesi'nde oturan Ali Temiz, akrabasına ait matbaada çalışırken geçen ay sağ elini matbaa makinesine kaptırınca 4 parmağı koptu. Ambulans ile kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ameliyata alınan ve kopan parmakları daha sonra eline nakledilmek üzere karnına konulan Ali Temiz, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Uludağ Üniversitesi'ne kontrole giden Ali Temiz, muayene olduktan sonra önümüzdeki aylarda evlenmeyi düşündüğü nişanlısıyla birlikte Yunuseli Mahallesi'ndeki akrabalarının evine ziyarete gitti. Ali Temiz, burada namaz kılarken fenalaşınca Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ali Temiz'in ölümünü 'Şüpheli' bulan Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı. Ali Temiz'in cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uludağ Üniversitesi Osmangazi Ali Temiz Politika Güncel Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500

Yorumlar (4)

DERSİMLİsena.zekovic@facebook.com:

Allah rahmet eylesin , fetullah gülenin bedduasıdır kesin

9
25
yanıtYanıtla
İZMİRLİdedfef@hotmail.com:

Birgün seninde çocuğunun başına veya sevdiğinin başına veya senin baına gelirse Allah dersin ama iş işten geçer

yanıt0
yanıt0
santakarmpx@hotmail.com:

Böyle seyden insanmi ölür allah askina.

5
0
yanıtYanıtla
seyfeddin yılmazseyfeddinylmz@gmail.com:

kardeş ecel bu ecel parmaktan da ölür tırnaktan da bunlar bir takım mazeretler ecel geldi parmak bahanesi oldu.........

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title