Haberler

Aç kalan kurt sürüleri yerleşim bölgelerine inince vatandaşlar baltalarla nöbet tutmaya başladı

Güncelleme:

Giresun'un Keşap ilçesinde aç kalan kurt sürülerinin zaman zaman yerleşim bölgelerinde görülmesi vatandaşları tedirgin etmeye başladı. Fındıklı Mahallesi'nde tüfek, sapan ve baltalarla nöbet tutmaya başlayan vatandaşlar, önlem alınmasını istiyor.

Keşap'ta kış şartları nedeniyle ormanlık alanlarda yiyecek bulamayan kurt sürüleri yerleşim yerlerine indi. Fındıklı Mahallesi'nde kurtlar 5 koyunu telef etti, 1 kurt ise vatandaşlar tarafından tüfekle vuruldu. Geceleri sokaklarda gezinirken güvenlik kamerasına yansıyan kurt sürüleri nedeniyle vatandaşlar tüfek, sopa ve baltalarla nöbete tutmaya başladı.

Aç kalan kurt sürüleri yerleşim bölgelerine inince vatandaşlar baltalarla nöbet tutmaya başladı

"GECELERİ UYUYAMAZ OLDUK"

Geceleri tüfek, odun ve baltalarla dışarı çıktıklarını söyleyen Şükrü Türk, "Oğlum sağlıkçı, hastanede çalışıyor. Onu işe bırakmaya gidiyorduk. O esnada yolda yürürken kurtla karşılaştık. Bağırdık, çağırdık. Yere yöneldim elime taş alıp fırlatmak için. Sonra kurt kaçtı. Sabah öğrendik ki biri kurdu vurmuş. Kurtla karşılaşınca çok korktuk. Kapılara çıkamaz olduk. Geceleri tabanca tüfek, odun, balta ile beraber çoluğu çocuğu işe getiriyoruz. Elimizden başka bir şey gelmiyor. Evimizin yanına kadar gelen kurt yüzünden geceleri uyuyamaz olduk. Ben olmazsam çocuğuma da dalabilirdi kurt. Yardım istiyoruz. Can güvenliğimiz yok" diye konuştu.

Aç kalan kurt sürüleri yerleşim bölgelerine inince vatandaşlar baltalarla nöbet tutmaya başladı

"KURTLAR İÇİN TİM OLUŞTURULSUN"

Can güvenliklerinin olmadığını belirten İhsan Gürsu, "Biz komşumuzun güvenlik kamerasına yansıyan kurt görüntüsünü gördük. Hayret ettik. Daha önce de duyuyorduk ama ihtimal vermiyorduk. 3 tane kurt var bildiğimiz. Bir tanesini vurmuşlar. Çocuklarımızın, bizim ve hayvanlarımızın can güvenliği yok. Kardeşimin koyunlarını telef etti. Biz ilk önce köpek sanmıştık. Sonra koyunları beklemeye başladık ve kurt olduğunu gördük. Çok korkuyoruz. Çocukları dışarıya gönderemiyoruz. Çevremizde orman yok sahile yakın bir yerdeyiz. Başıboş kurtlarsa bunlar bir tim oluşturup bunlar buralardan yok edilsin" ifadelerini kullandı.

Aç kalan kurt sürüleri yerleşim bölgelerine inince vatandaşlar baltalarla nöbet tutmaya başladıGeceleri sokaklarda gezen kurt sürüleri güvenlik kameralarına da yansıyor.

"HER YERE KALABALIK GİTMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Mehmet Gürsu ise, "1 aydır yol boyu gezen kurt olduğunu söylüyorlardı. Sonra kurtlarla karşılaşmalar oldu. Milletin hayvanlarını yedi kurtlar. Bir yere gidecek olsak kalabalık gitmeye çalışıyoruz ki kurt bizi yemesin. Hayvanları olanlar oldukça tedirgin. Kimse evinden çıkamaz oldu. Geceleri dışarı çıkamıyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Keşap Haberler

Bakmadan Geçme

Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar
500

Yorumlar (40)

c:

baltayla bekleyeceğinize dağa yiyecek atın biraz empati yapın be sözde müslüman ülkeyiz. . .

11
4
yanıtYanıtla
Keskin Balta:

Hayvanlar aç kalmış. Ormanın bazı yerlerine yiyecek bırakın

14
0
yanıtYanıtla
karadenizli:

oranın belediyesi ne iş yapıyor kendi yandaşlarını doyuracağına bi kamyon dolusu yemek atığı bıraksın ormanlara kazma kürekle kendinizi rezil ediyorsunuz yazık ya

13
1
yanıtYanıtla
AFYONLU:

ONLARI DOYURUNKİ ALLAHTA SİZİ DOYURSUN

10
2
yanıtYanıtla
Anıl:

Afyonda Ramazan ayında iftara mı davet ediyorsunuz kurt bu kurt koyun keçi köpek değil ki doyursunlar

yanıt0
yanıt1
karadenızlı mutlu sehır:

hayvanların yasam alanını ısgal edıyoruz sonra da havvanlar bastı dıyoruz o ormanlara yıyecek bırakın sorun cozulsun

12
0
yanıtYanıtla
AYŞE:

CAHİLMİSİNİZ NÖBET TUTACAĞINIZA ORMANA ET BIRAKAIN KASAPLARIN ARTILARINI FALAN BU KADAR UĞRAŞMAZSINIZ BALTA FALALN COK KOMİK İŞ GÜÇ OLMAYINCA HERHALDE MACERA ARIYOR MİLLET

12
0
yanıtYanıtla
xxx:

Hayvanların yaşayacağı alan kalmadı ki. Hayvanların bi günahı yok. Bence hayvanlar kendi sürülerini insanlardan korumak için şehirlere inip gözdağı veriyorlar. Daha fazla ilerlemeyin mesajını vermeye çalışıyorlardır.

10
0
yanıtYanıtla
murat:

o zaman sizde yemek verin

9
1
yanıtYanıtla
Karslı:

onca lokanta var kemilkleri alıp uzak bir yerelere bıraksalar neden gelsinler demi adamlar bunu akıl edemiyor malın biri de resimlerde bıcak almış kurt cıt sesi duyunca ortalıkta yok olan bir hayvan

yanıt7
yanıt0
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title