Haberler

Lüks otomobil 13 yaşındaki çocuğa çarptı: Durumu ağır

Güncelleme:

Sakarya'nın Erenler ilçesinde satışı yeni alınan otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan 13 yaşındaki bisikletli çocuğa çarptı. Meydana gelen kazda çocuk ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken sürücü polis merkezine götürüldü. Otomobilde bulunan yolcu yaşanan kaza anını, kazayı gören vatandaş ise aynı bölgede daha önce 5 ölümlü kazanın meydana geldiğini anlattı.

Satışı yeni alınan lüks otomobil ile 13 yaşındaki çocuğa çarptı

Bisikletle yolun karşısına geçmek isterken faciayı yaşadı: Durumu ağır

Otomobilde yolcu olarak bulunan vatandaş kaza anını anlattı

SAKARYA - Sakarya'nın Erenler ilçesinde satışı yeni alınan otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan 13 yaşındaki bisikletli çocuğa çarptı. Meydana gelen kazda çocuk ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken sürücü polis merkezine götürüldü. Otomobilde bulunan yolcu yaşanan kaza anını, kazayı gören vatandaş ise aynı bölgede daha önce 5 ölümlü kazanın meydana geldiğini anlattı.

D-650 kara yolu Karasu istikameti Küpçüler Mahallesi mevkiinde meydana gelen kazada satışı yeni alınan S.K. idaresindeki Volkswagen marka lüks otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan 13 yaşındaki Furkan B. isimli bisikletli çocuğa çarptı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrasında yaralıyı hastaneye sevk etti. 13 yaşındaki çocuğun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken sürücü polis merkezine götürüldü. Hususa ilişkin inceleme başlatılırken otomobilde bulunan Mehmet Emin Alış yaşanan kaza anını, kazayı gören Osman Batmaz isimli vatandaş ise daha önce bölgede 5 ölümlü kazanın meydana geldiğini anlattı.

"Önüne de bakmıyordu yalpalıyordu"

Kaza esnasında otomobilin arka koltuğunda oturan ve yaşanan olayı anlatan Mehmet Emin Alış, "Çocuk bu sokaktan geliyordu direkt yalpaladı. Biz frene de bastık. Yaya geçidinden bir metre sonra çocuğa çarpmamak için biz kendimizi sağa ve sola doğru attık. Çocuğa zaten çarptığımız yer belli. Çocuk kendisi bize vurdu, zaten araçtan da belli. Çocuk bize sol taraftan vurdu. Bisikletleydi, bisikleti de sürüyordu. Zaten önüne de bakmıyordu yalpalıyordu. Sürücünün arkasındaydım ben, arka koltukta oturuyordum. Ön koltukta da arkadaşım oturuyordu. Kendisi bize vurdu, biz ona çarpmadık. Çocuk 13-14 yaşlarındaydı. Durumu biraz kritikti, çok kan kaybetti burada" dedi.

"Bu yaya geçidinde herhangi bir çözüm yok"

Bölgede daha önceden de 5 ölümlü kazanın meydana geldiğini ve bir önlem alınmasını isteyerek sitem eden Osman Batmaz, "Burada sürekli kaza oluyor. Daha öncesinde birçok kez ölümlü kaza da meydana geldi. Bu yaya geçidinde herhangi bir çözüm yok şu ana kadar ama bundan sonra çözüm üretilmesi gerekiyor. Biz belediyeye müracaat ettik. Belediye diyor ki orası Karayollarına ait. Buraya alt geçit veya üst geçit yani dalçık veya üst geçit yapılması acilen gerekiyor. Biraz önce küçük bisikletli çocuğa araç çarptı. Durumunu bilmiyorum, inşallah çocuk yaşar" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erenler Sakarya Çocuk Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title