Haberler

Lufthansa'ya Antalya Sebze Meyvesi

Güncelleme:

Tuncay Engin ve Antalya YDO Koordinatörü Alaattin Özyürek Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş'i ziyaret etti.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Genel Sekreteri Tuncay Engin ve Antalya YDO Koordinatörü Alaattin Özyürek Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş'i ziyaret etti. Triatlonun Batı Akdeniz'de geliştirilebilmesi için yapılabileceklerin görüşüldüğü toplantı da, aynı zamanda Antalya'da yaş meyve sebze alanında faaliyet gösteren ve Lufthansa Havayolları'na catering hizmeti veren Güneşler Gıda firmasının tesisleri de yerinde görüldü.

BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin, Antalya'da 1980'li yılların sonundan itibaren Alanya'da büyük başarıyla yapılan uluslararası triatlon yarışlarına, geçtiğimiz yıl Konyaaltı'nın da eklenmesinden dolayı duymuş olduğu memnuniyeti ifade etti. Türkiye Triatlon Federasyonu'nun çalışmaları için Federasyon Başkanı Hamdi Güneş'i kutlayao Engin, Batı Akdeniz'de triatlon alanında yapılacak çalışmalara BAKA olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

Antalya'da 1970'li yıllardan bu güne yaş meyve sebze alanında faaliyet gösteren Güneşler Gıda A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Güneş, şirket olarak dünyanın en büyük hava yolları şirketleri arasında yer alan Alman Lufthansa Hava Yolları ile catering sözleşmeleri bulunduğunu söyledi. Güneş, "Antalya'nın domatesi, salatalık, biber ve diğer ürünleri dünyanın dört bir tarafına gönderiliyor. Alman havayolu şirketi Lufthansa ile olan anlaşmamız yaklaşık 2 yıldan beri devam ediyor. Antalyalı çiftçilerimizin ürünlerini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz" dedi.

Lufthansa Hava Yolları'nın catering işlerini yapan şirketi ile ortaklık kurarak Star Food Antalya A.Ş'yi kurduklarını ifade eden GÜNEŞ, "Tesislerimizde yaklaşık 70 kişi istihdam ediyoruz. Paketleme tesislerimizde son teknoloji ile üretim yapıyoruz, hijyen ve kalite kontrolünden asla ödün vermiyoruz. Bu yatırımımıza ilaveten farklı damak zevklerine hitap eden sandviç ve kek üretimi de yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

BAKA Genel Sekreteri Engin ile Antalya YDO Koordinatörü Alaattin Özyürek üretim tesislerini yerinde gezerek incelemelerde bulundu. BAKA heyeti kullanılan teknolojiden, tesislerdeki kaliteli üretimden ve Antalya ekonomisine sağlanmış olan katma değerden dolayı Hamdi Güneş'i kutladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Alaattin Özyürek Tuncay Engin Hamdi Güneş Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title