Haberler

Lokantaya dezenfeksiyon kabininden geçerek giriyorlar

Güncelleme:

ERZURUM'da bir işletmeci lokantasının girişine dezenfeksiyon kabini kurdu.

ERZURUM'da bir işletmeci lokantasının girişine dezenfeksiyon kabini kurdu. Lokantaya gelen müşteriler ateşlerini ölçtükten sonra kabinin içine girerek püskürtülen ilaçlarla dezenfekte olduktan sonra masadaki yerlerini alıyor.

Covid-19 salgınında zaman zaman vaka sayılarının arttığı Erzurum'da merkez Palandöken ilçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'ndeki bir işletmeci, lokantasının girişine dezenfeksiyon kabini kurdu. Lokantaya giren müşteriler, masalarına geçmeden önce kabin üzerindeki ateş ölçer noktaya alınlarını uzatarak ateşlerini ölçüyor. Müşteriler daha sonra kabine girerek püskürtülen ilaçlarla dezenfekte olduktan sonra masalarına geçerek siparişlerini veriyor. İş yeri sahibi Halil Özcan, koronavirüs salgını sebebiyle üst düzeyde tedbir aldıklarını söyledi. Özcan, "Koronavirüs salgını sebebiyle üst seviyede tedbir alıyoruz. Gelen müşterilerimizin sağlığına büyük önem veriyorum. İlçe belediye başkanımız belirli aralıklarla işletmemizi dezenfekte ettiriyor biz de vatandaşımızı daha sağlıklı bir ortamda misafir edebilmek için dezenfeksiyon kabini kurmaya karar verdik. Müşterilerimiz lokantaya geldikleri vakit önce ateşlerini ölçüyoruz. Ateşleri normal çıkan müşterilerimiz dezenfeksiyon kabininden geçerek üzerlerindeki mikroplardan arınıp içeri giriyor. Ayrıca bütün masalarda el dezenfektanı bulundurarak hijyene de dikkat ediyoruz" dedi. Dezenfeksiyon kabini uygulamasından müşterilerinin memnun olduğunu ifade eden Özcan, bazı vatandaşların, kabini x-ray cihazına benzettiklerini belirtti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Koronavirüs Palandöken Erzurum Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Bakmadan Geçme

Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yağdan kilo vermek için ne yapmak gerekir? Yağdan kilo vermenin püf noktaları İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya mı uğradı? İşte Robert Fico'nun yaşadığı panik anları...
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title