Haberler

    Logitech Rally Bar inceleme

    Güncelleme:

    ShiftDelete YouTube kanalında farklı içerikler ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Logitech Rally Bar inceleme videosu ile karşınızdayız.

    Logitech, kurumsal toplantılarda yaşanan en büyük sorunlardan biri olan verimliliği artırmak için Rally Bar ürününü geliştirdi. Logitech Rally Bar inceleme videosu ile karşınızdayız.

    Toplantı odalarının yeni kameramanı! Logitech Rally Bar inceleme

    ShiftDelete YouTube kanalında farklı içerikler ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda Logitech Rally Bar modelini inceledik. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

    Logitech Rally Bar modelini satın almak için buraya tıklayın

    Logitech Rally Bar, hibrit çalışan iş yerleri başta olmak üzere eğitim kurumları ve devlet kurumlarının da kullanımına uygun şekilde tasarlandı. Otomatik kadrajlama teknolojisiyle karşımıza çıkan model, uzakta oturan katılımcıların da görüşmeye dahil olmasına imkan tanıyor. Ayrıca cihazda grup takibi ve konuşmacı takibi olmak üzere iki farklı seçenek mevcut.

    Hem kablolu hem de kablosuz bağlantı sağlayabilen cihazı Logitech SYNC portalı üzerinden yönetebilirsiniz. Uzaktan yönetim özelliği sayesinde bilgisayara bağlama ihtiyacı ortadan kalkıyor.

    Logitech Rally Bar ile Microsoft Teams, Zoom, GoTo, Pexip ve RingCentral gibi video konferans yazılımlarını tam uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Logitech Rally Bar, RightSense teknolojisi sayesinde kişileri gerçek zamanlı algılıyor. Cihazda toplantı odasının her köşesinde aynı kalitede ses aktarım imkanı sağlayan teknoloji de mevcut.

    CallobOS işletim sistemine sahip olan Logitech Rally bar, yalnızca dokunmatik panel bağlayarak kullanım özelliğine sahip. Hiçbir ek yazılıma ihtiyaç duymadan bağlantı yapılabilen modelde 6 adet mikrofon mevcut.

    PTZ kamera ile karşımıza çıkan model, 30 fps'de 4K, 1440p, 1080p, 900p, 720p ve SD çözünürlük sunabiliyor. 164 mm x 910 mm x 130.5 mm boyutlara ve 7.08 kg ağırlığa sahip olan cihaz, kompakt tasarıma sahip.

    Oyuncular için SSD! WD Black SN850 inceleme

    Kaynak: Shiftdelete / Güncel

    Logitech Güncel Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

    Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

    Bakmadan Geçme

    DORTMUND- REAL MADRID MAÇI NE ZAMAN? Borussia Dortmund- Real Madrid şampiyonlar ligi maçı saat kaçta? #9917 Güney Kore - Türkiye voleybol maçı ne zaman? Güney Kore- Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda? #127952 Karneler ne zaman verilecek? Okulların kapanmasına kaç gün kaldı? #127979 2 Haziran'da toplu taşıma ücretsiz mi? Yarın toplu taşıma ücretsiz olacak mı? Gönül Dağı ne zaman, saat kaçta? Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı izle! 23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı?
    CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

    CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title